Life

Marcela Fota, devastată de moartea fratelui. “Mi-au spus că din cauza mea s-a sinucis”

Marcela Fota, marcată de pierderea fratelui său. De ce a fost acuzată cântăreața de muzică populară de soția bărbatului.
27.02.2023 | 14:14
Marcela Fota devastata de moartea fratelui Miau spus ca din cauza mea sa sinucis
Marcela Fota, marcată de pierderea fratelui său. De ce a fost acuzată cântăreața. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Interpreta din Oltenia a dezvăluit că este devastată în continuare de moartea fratelui, Viorel, care a încetat din viață în urmă cu 15 ani. Foarte multe persoane i-au spus că din cauza vedetei a ajuns să se sinucidă.

Marcela Fota, marcată de pierderea fratelui său. De ce a fost acuzată cântăreața

Marcela Fota este supărată că fratele său și-a luat viața, mai ales că avea o familie și doi copii. În acea perioadă era bolnavă și mama artistei de muzică populară pentru că una dintre surorile sale era singură în străinătate.

ADVERTISEMENT

După pierderea suferită cântăreața a fost acuzată că Viorel și-a luat viața pentru că avea o datorie la ea. Vedeta îi dăduse banii pe care i-a câștigat în Statele Unite ale Americii pentru ca regretatul său frate să-și deschidă o afacere.

„Nu s-a gândit absolut deloc la noi, mama a rămas cu probleme foarte grave după aceasta întâmplare. Pur și simplu, am considerat că nu i-a pasat. M-am bucurat că i-am dat aceasta posibilitate de a face și altceva decât a munci pentru alții.

ADVERTISEMENT

În urma acestei întâmplări, mi-am auzit și reproșuri din partea familiei soției lui. Mi-au spus: din cauza ta s-a sinucis pentru că, tu, urma să vii în Romania și trebuia să-ți dea niște bani, pe care, el, nu-i avea.

A fost o perioadă foarte grea pentru mine, nu sufeream doar după pierderea lui, sufeream și din cauza acuzațiilor lor. Și eu știam că nu erau adevărate. Eu am vrut să-l ajut.

ADVERTISEMENT

În niciun caz să-l împing spre ceea ce m-au învinovățit ei. Mă arde dorul de fratele meu, aș fi vrut să nu se întâmple așa, aș fi vrut să se bucure de toate reușitele noastre”, a explicat Marcela Fota, notează starpopular.ro.

Marcela Fota, momente dureroase după pierderea fratelui

Marcela Fota a trecut prin mai multe momente dureroase după pierderea fratelui. Mama solistei de muzică populară a avut dificultăți să treacă peste moartea copilului, mai ales la nunta fiului cel mic când i-a văzut pe toți strânși laolaltă.

ADVERTISEMENT

Femeia a avut o criză epileptică și a a depășit destul de greu momentul. Din păcate, cântăreața nu a trecut doar prin această dramă, în urmă cu mai bine de 2 ani fiind nevoită să-și conducă pe ultimul drum soțul.

ADVERTISEMENT