Life

Marcela Fota neagă informațiile despre actualul iubit. Ce spune despre melodia pe care i-ar fi dedicat-o

Marcela Fota, supărată după ultimele informații din presă. Declarația artistei despre presupusa melodie dedicată iubitului.
26.10.2022 | 08:09
Marcela Fota neaga informatiile despre actualul iubit Ce spune despre melodia pe care iar fi dedicato
Marcela Fota, supărată după ultimele informații din presă. Declarația artistei despre melodia dedicată iubitului. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta cântăreață de muzică populară neagă informațiile despre actualul iubit. Ce spune despre melodia pe care i-ar fi dedicat-o în urmă cu puțin timp, dar și care este vârsta reală a partenerului de viață.

Marcela Fota, supărată după ultimele informații din presă. Declarația artistei despre melodia dedicată iubitului

Marcela Fota este supărată după ultimele informații din presă. Artista a discutat despre presupusa melodie dedicată iubitului cu care formează un cuplu de câteva luni. Solista s-a arătat deranjată de insinuările oamenilor.

ADVERTISEMENT

Cântecele vedetei sunt făcute pentru oamenii care o ascultă pe scena muzicală sau la evenimentele unde performează de ani buni. Piesele sărbătoresc, în general, iubirea, pentru că interpreta vrea să le ofere fanilor numai melodii pozitive.

Fiecare om trebuie să se regăsească în muzica noastră, dar noi nu avem cum să avem fiecare trăirile cu toți oamenii de pe pământ. Atâta s-a scris despre mine și despre asta, m-au cuplat, m-au despărțit.

ADVERTISEMENT

Sunt niște aberații. Fiecare are dreptul să își dea cu părerea, dar văd niște comentarii de la niște oameni care nici nu mă cunosc.

Se scrie că soțul meu nici nu și-a recunoscut copilul, că bărbatul asta are 23 de ani și trăiesc cu el de dinainte să nasc copilul, în condițiile în care copilul meu are 13 ani. Este deja bătaie de joc… Se speculează orice în zilele noastre.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele sociale dacă postez sau daca dau un like la ceva se speculează totul. Atâta timp cât faptele mele nu afectează pe nimeni, cine sunt oamenii ca să mă judece?

Nu există un om fără pată… Încerc, pe cât pot să nu iau în seamă tot ce se scrie și să îi demonstrez copilului meu că lucrurile noastre sunt exact așa cum sunt.

ADVERTISEMENT

Noi suntem o pereche pe care nu au cum să o doboare. Nu este adevărat ceea ce se scrie despre mine. Nu este adevărat ce se scrie despre asta”, a declarat Marcela Fota pentru wowbiz.ro.

Marcela Fota, momente dureroase după moartea soțului

Marcela Fota spulberă toate speculațiile din ultima perioadă care i-au fost aduse și vorbește despre momentele dureroase prin care a trecut după moartea soțului. Artista a rămas văduvă în decembrie 2021.

Frumoasa interpretă de muzică populară a suferit enorm când fiul său, David, a rămas fără tată. Vedeta originară din Oltenia a trăit cu fobia că i se poate întâmpla ceva grav și băiatul ei rămâne singur pe lume.

În aceeași notă, artista a mai dezvăluit că a avut foarte multe nopți în care-și făcea griji și adormea la 7 – 8 dimineața. Marcela Fota consideră că lumea știe doar să judece, fără să cunoască ce s-a întâmplat în realitate.

ADVERTISEMENT