Sport

Adrian Mutu, întâlnire de cinci stele cu Marcello Lippi. Cum l-a surprins renumitul antrenor italian. Foto

Adrian Mutu este liber de contract după despărțirea de FC U Craiova și a profitat de acest lucru pentru a-și vizita fetele din căsătoria cu Consuelo. Mutu a avut parte de o surpriză de proporții în Republica Dominicană.
13.12.2021 | 09:52
Adrian Mutu intalnire de cinci stele cu Marcello Lippi Cum la surprins renumitul antrenor italian Foto
ADVERTISEMENT

Fostul campion mondial Marcello Lippi a profitat de vizita lui Adrian Mutu în Republica Dominicană și l-a invitat la masă.

Românul și familia lui au fost tratați cu delicatese italiene de fostul mare antrenor, între timp retras din activitate.

ADVERTISEMENT

Marcelo Lippi, tratament special pentru Adrian Mutu

Marcello Lippi este unul dintre cei mai mari antrenori din istoria fotbalului. Are în palmares nu mai puțin de 20 de trofee, cel mai important fiind Cupa Mondială cucerită cu Italia în 2006.

Italianul a anunțat că a pus capăt carierei și s-a stabilit în Republica Dominicană, acolo unde a ajuns recent și Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional român își vizitează fetele pe care le are din căsătoria cu Consuelo, iar Marcello Lippi a profitat de prezența lui în insulă.

Italianul l-a invitat la masă, împreună cu familia, și i-a tratat ca pe niște oaspeți speciali, cu preparate italiene tradiționale și vin alb.

ADVERTISEMENT

”O după-amiază foarte frumoasă pentru mine și familia mea alături de un maestru al fotbalului #MarceloLippi. Mulțumesc pentru invitație domnule și pentru toate sfaturile pe care mi le-ați dat”, a scris Mutu pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adrian Mutu (@adrian10mutu)

Adrian Mutu așteaptă o ofertă concretă pentru a reveni în antrenorat

Adrian Mutu a fost dat afară de Adrian Mititelu junior de la FC U Craiova după un mandat care a durat doar cinci luni. Dacă oficialul din Bănie regretă despărțirea de ”Briliant”, acesta nu pare să fie cu adevărat afectat.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu nu duce lipsă de oferte și așteaptă ca una dintre acestea să se concretizeze pentru a reveni în antrenorat.

Gruparea maghiară Kisvarda l-a invitat la un meci de campionat pentru a discuta detaliile unei posibile colaborări, însă Mutu amână, deocamdată, răspunsul final.

Fostul internațional este pe lista posibililor succesori ai lui Mirel Rădoi pe banca echipei naționale a României, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Acesta este motivul pentru care Mutu nu a răspuns ofertei din Ungaria.

ADVERTISEMENT