Fotbal international

Marcos Llorente, eroul lui Atletico cu Liverpool. A început meciul de pe banca de rezerve și a rezolvat calificarea cu o „dublă”. Marcase un singur gol tot sezonul. VIDEO

12.03.2020 | 00:28
Marcos Llorente eroul lui Atletico cu Liverpool A inceput meciul de pe banca de rezerve si a rezolvat calificarea cu o dubla Marcase un singur gol tot sezonul VIDEO
ADVERTISEMENT

Marcos Llorente a fost omul decisiv pentru calificarea lui Atletico Madrid în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Intrat pe teren în minutul 56, mijlocașul spaniol a marcat două goluri în prima repriză de prelungiri. Până la duelul cu Liverpool, Llorente marcase un singur gol tot sezonul, în meciul de campionat cu Valencia, din februarie.

Marcos Llorente, „dublă” în Liverpool – Atletico

Liverpool a încheiat în avantaj, 1-0, timpul regulamentar de joc al returului cu Atletico, rezultat ce a dus partida în prelungiri.

ADVERTISEMENT

Roberto Firmino a reușit să marcheze în minutul 95 și formația lui Jurgen Klopp părea să se îndrepte spre calificarea în sferturi, însă în scenă a intrat Marcos Llorente.

Mijlocașul spaniol trimis pe teren în minutul 56, în locul lui Diego Coste, a reușit unul dintre cele mai bune meciuri din carieră.

ADVERTISEMENT

Golul de 2-1 a venit după o execuție de la 18 metri, plasată perfect, iar lovitura decisivă a fost reușită în minutul 105, fix înaintea pauzei, de asemenea, cu un șut din exteriorul careului care nu i-a lăsat nicio șansă portarului Adrian.

Odată cu performanța din meciul cu Liverpool, Marcos Llorente a devenit singurul fotbalist din istoria Champions League care marchează o „dublă” în prelungirile unui meci pe care l-a început pe banca de rezeve.

ADVERTISEMENT

Golurile marcate de Llorente:

Un gol tot sezonul

În opt minute, Marcos Llorente a reușit să marcheze mai multe goluri decât a făcut-o în tot restul sezonului.

Transferat în vară de la rivala din oraș, Real Madrid, Llorente a bifat până la jocul cu Liverpool 23 de partide în toate competițiile pentru echipa lui Diego Simeone, iar performanțele au fost sub așteptările create de cele 30.000.000 de euro plătite de Atletico.

ADVERTISEMENT

Marcos Llorente, mijlocaș central la bază, a marcat un singur gol în cele 23 de meciuri, cu Valencia, pe 14 februarie, partidă încheiată la egalitate, 2-2, și nu a oferit nicio pasă decisivă.

  • 25 de ani are Marcos Llorente
ADVERTISEMENT