Life

Marea dorință a lui Fuego de Crăciun. Care este cel mai mare regret al artistului

Numele lui Fuego este strâns legat de sărbătoarea Crăciunului. Cu siguranță toată lumea știe faimoasa piesă a artistului ”Împodobește mamă bradul”.
24.12.2022 | 18:01
Marea dorinta a lui Fuego de Craciun Care este cel mai mare regret al artistului
Cea mai mare dorință a lui Fuego de Crăciun. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

De asemenea, Fuego interpretează și nenumărate colinde, care mai de care mai emoționante.

Cea mai mare dorință a lui Fuego de Crăciun

Asta nu înseamnă însă că viața lui Fuego a fost mereu una ușoară. Celebrul artist are câteva regrete, păreri de rău, dar și o dorință care din păcate, nu mai poate fi îndeplinită.

Într-un podcast recent, Fuego a vorbit despre copilăria sa, dar și despre momentul care l-a marcat complet. Paul Ciprian Surugiu și-a pierdut tatăl într-o secundă și nu va uita prea curând acel moment din viața sa.

ADVERTISEMENT

Tatăl lui Fuego a încetat din viață în urmă cu 12 ani, în mod fulgerător. Acesta a suferit un infarct miocardic, iar artistul a fost marcat de acel eveniment.

Ulterior însă, acesta a aflat că mai toți membrii familiei sale sunt predispuși la probleme cu inima, însă din păcate, acum 12 ani, tatăl artistului nu știa că are o astfel de afecțiune.

ADVERTISEMENT

”Marea mea dorință ar fi să se întoarcă tata! Pentru că a plecat fulgerător, acum 12 ani. S-a întâmplat pe moment, pe secundă, aș putea zice, un infarct miocardic…

Așa a fost să fie. Între timp, m-am uitat în genă de unde vine tatăl meu și toți au avut problemele astea cu inima”, a mărturisit artistul.

ADVERTISEMENT

Ce regrete are Fuego

Cea mai mare dorință a lui Fuego de Crăciun ar fi să mai poată să vorbească cu tatăl său, măcar odată. Artistul nu i-a spus niciodată părintelui său cât îl iubește, iar acest lucru îl macină chiar și în prezent.

Pentru că tatăl său era un om puternic, mai mereu, când el și Fuego se întâlneau, artistului îi era teamă să se apropie prea mult de el.

ADVERTISEMENT

”Aș fi foarte fericit să pot să mai vorbesc măcar o dată cu tatăl meu, căruia nu i-am spus niciodată că-l iubesc!

Simțea asta cu toată puterea, cu toată forța lui, dar în momentul în care mă întâlneam cu el și stăteam cu el de vorbă, parcă mi-era, așa, cumva, să mă apropii mai mult și să spun: tata, te iubesc!

Nu îndrăzneam să fac lucrul ăsta și-mi pare rău că n-am făcut-o!”, a mai dezvăluit artistul, în podcastul ”Altceva cu Adrian Artene”.

Fuego speră ca tatăl său îl aude chiar în aceste momente și înțelege cât de dor îi este de el.

Totodată, printre altele, el a mai dezvăluit și că tatăl său nu a dat niciodată în el, indiferent de situație. Chiar dacă era copil, și mai făcea anumite prostioare, acesta a avut grijă să fie mereu un om bând, a mai adăugat artistul.

Amintim că Fuego are o relație specială și cu mama sa, care a avut grijă să îl ajute atât cât a putut în întreaga lui carieră.

ADVERTISEMENT
Tags: