Premier League

Marea speranţă a lui Chelsea, Callum Hudson Odoi, arestat după ce a adus o femeie acasă!

18.05.2020 | 11:26
Marea speranta a lui Chelsea Callum Hudson Odoi arestat dupa ce a adus o femeie acasa
ADVERTISEMENT

Callum Hudson Odoi este considerat la 19 ani drept una dintre marile speranţe ale echipei londoneze Chelsea dar şi a naţionalei Angliei. Însuşi antrenorul Frank Lampard a declarat despre jucătorul său că este fotbalist de clasă mondială.

Callum Hudson Odoi dus la secţie în noaptea de sâmbătă spre duminică

Tânărul de 19 ani a fost arestat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 4 dimineaţa, după ce o femeie pe care a invitat-o la el a chemat poliţia şi ambulanţa.

ADVERTISEMENT

Încă este destul de neclar de ce femeia, cu care jucătorul corespondase în zilele precedente pe reţelele de socializare, a avut nevoie de intervenţia poliţiei şi a medicilor. Ea a sunat şi a spus că nu se simte bine.

Jucătorul a fost infectat cu COVID 19

Cert este că vedeta lui Chelsea a fost arestat şi dus la secţia de poliţie, iar ceva mai târziu alţi doi poliţişti au venit la penthous-ul în care locuieşte Hudson Odoi şi au făcut percheziţii în incinta locaţiei.

ADVERTISEMENT

Callum Hudson Odoi s-a numărat printre jucătorii care au fost infectaţi cu COVID 19 şi s-a aflat câteva săptămâni într-o izolare totală, dar ulterior testele efectuate au ieşit negativ, ceea ce înseamnă că s-a vindecat.

Jucătorul i-a cerut să vină în lenjerie intimă

Se crede că fotbalistul i-ar fi cerut femeii să vină la locuinţa lui îmbrăcată în lenjerie intimă, după ce aceasta i-a trimis mai multe seturi de fotografii cu ea în ipostaze incendiare.

ADVERTISEMENT

Jucătorul a trimis o maşină după ea şi tânăra s-a prezentat în jurei orei 20:00 sâmbătă seară la locuinţa lui Hudson Odoi.

Nu e primul fotbalist care încalcă regulile de carantinare

Un vecin al lui Hudson-Odoi a spus că din punctul său de vedere crede că femeia este fotomodel, adăugând: „Arăta foarte fermecător, precum genul de fată pe care l-ai vedea pe Insula Iubirii. Avea accesorii foarte frumoase Louis Vuitton cu ea.”

ADVERTISEMENT

Incidentul vine la câteva zile după ce The Sun a dezvăluit că o altă stea din Premier League a fost acuzată că a violat regulile de carantină, participând la o petrecere hot la Paris. Iar fundaşul lui Manchester City, Kyle Walker, a fost poreclit COVIDiotul Premier League.

ADVERTISEMENT