Life

Carmen de la Sălciua și-a dezvăluit secretul! Când face nunta cu Marian Corcheș: ”Va fi o surpriză foarte mare”

Carmen de la Sălciua a luat o decizie importantă după cununia cu Marian Coarcheș. Cântăreața ne-a dezvăluit când va organiza marele eveniment din viața ei.
21.10.2022 | 09:30
Carmen de la Salciua sia dezvaluit secretul Cand face nunta cu Marian Corches Va fi o surpriza foarte mare
Carmen de la Sălciua s-a căsătorit de curând cu Marian Coarcheș. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua s-a căsătorit de curând cu Marian Coarcheș, luând pe toată lumea prin surprindere. Vedeta a spus de câteva ori că avea de gând să facă acest pas important, dar totul era pregătit pentru anul viitor, cununia lor civilă și religioasă fiind făcută însă în mare secret.

Carmen de la Sălciua face nunta cea mare în 2023

Într-o zi, pe neașteptate, interpreta de muzică de petrecere i-a anunțat pe urmăritori că se mărită, despre veste neavând habar multe din persoanele apropiate de vedetă. Carmen ne-a spus de ce a ales să nu spună nimănui de nuntă.

ADVERTISEMENT

Artista a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, marele ei plan pentru anul următor, tot legat de relația pe care o are cu Marian Coarcheș. Și, a explicat Carmen de la Sălciua, petrecerea de nuntă va fi opusul momentului în care și-au făcut jurămintele de iubire veșnică.

Întoarsă în țară din Punta Cana, Republica Dominicană, acolo unde a fost în luna de miere, Carmen a spus că a vrut ca uniunea cu Marian să fie una intimă, fără presă, fără prea mare tămbălău în spațiul public.

ADVERTISEMENT

Asta nu înseamnă că vedeta nu va da și o mare petrecere în cinstea iubirii dintre ea și Coarcheș. Cântăreață are de gând să facă un mare party la anul, însă nu a ales deocamdată data pentru eveniment.

Carmen de la Sălciua, nuntă în mijlocul săptămânii

Carmen de la Sălciua a dezvăluit, pentru FANATIK, că a decis, împruenă cu Marian Corchel, să facă petrecerea de nuntă în mijlocul săptămânii pentru ca evenimentele la care este plătită să cânte să nu fie ”date peste cap”.

ADVERTISEMENT

„Se va întâmpla la anul și nunta mare. O să facem în 2023, cel mai probabil în timpul săptămânii. Noi, artiștii, avem multe evenimente în weekend-uri și mai mult ca sigur vom organiza petrecerea de nuntă în așa fel încât să nu îmi încurce spectacolele pe care le voi avea de susținut”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru FANATIK.

Cât despre luna de miere, aceasta a zis că s-a simțit extraordinar în Punta Cana și că în mod sigur își mai dorește să meargă în alte locuri exotice împreună cu soțul ei, Marian.

ADVERTISEMENT

„Mi-am încărcat bateriile în Punta Cana. M-au impresionat plajele foarte curate. Totul a fost foarte frumos, în general. Mie îmi plac oricum peisajele exotice, destinațiile exotice”, ne-a mai zis Carmen.

Cântăreața are planuri mari nu doar la nivel personal. Carmen are în lucru noi melodii, iar două dintre ele vor fi, atenție dintr-un registru complet diferit față de tot ce a cântat până acum.

Artista i-a răspuns mamei Geta după ce a fost acuzată de infidelitate față de Culiță

Carmen ne-a spus că se va apuca în perioada următoare de muzică ușoară: „Va fi o surpriză foarte mare, dar nu pot să dau mai multe detalii. Am zis să ies un pic din zona de confort”.

Carmen de la Sălciua a reintrat de curând în centrul atenției după dezvăluirile făcute de mama Geta într-un interviu acordat pentru FANATIK. Fosta soacră a artistei a spus, printre altele, că succesul fiului ei nu i se datorează, că și ea l-a înșelat pe bărbat.

Vedeta a reacționat în urma afirmațiilor făcute de mama Geta, declarând că este sătulă de tot ce s-a spus despre ea și că e posibil să ajungă în instanță.

„Am aflat ce s-a spus. Crede-mă, sunt deja sătulă până peste cap de declarațiile pe care le face. Cele mai multe sunt minciuni. Că se spun despre mine lucruri, sunt deja obișnuită. Dar eu am o mamă, am o soră.

După cum știți, mama și sora mea nu sunt dornice de faimă, nu au dat niciodată declarații defăimătoare la adresa lor. Vreau să nu mai pomenească nimeni despre familia mea. E foarte deranjant pentru și pentru ele. Sunt efectiv sătulă până peste cap!”, ne-a spus Carmen.

ADVERTISEMENT