Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Marele plan de viitor al lui Radu Drăgușin. „Eu asta mi-aș dori. Sună foarte bine!”

Florin Manea a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA planurile de viitor ale lui Radu Drăguşin. Agentul susţine că fundaşul şi-ar dori să îşi deschidă o academie de fotbal.
14.03.2024 | 16:30
Marele plan de viitor al lui Radu Dragusin Eu asta mias dori Suna foarte bine
Marele plan de viitor al lui Radu Drăgușin. „Eu asta mi-aș dori. Sună foarte bine!”. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Radu Drăguşin a devenit în această iarnă cel mai scump jucător român transferat vreodată. Fundaşul a fost transferat de Tottenham pentru 26 de milioane de euro plus bonusuri, de la Genoa.

Marele plan de viitor al lui Radu Drăgușin. „Eu asta mi-aș dori. Sună foarte bine!”

Florin Manea, agentul lui Radu Drăguşin, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că fotbalistul român şi-ar dori pe viitor să îşi deschidă o academie de fotbal pentru a da înapoi cât mai mult din cât a obţinut:

ADVERTISEMENT

“Îi cere de mult lumea autografe. Am dat o grămadă de tricouri doar eu. Stabilim să facem ceva şi pentru copii români din zonă. Sunt foarte multe cluburi de copii. O să îl duc să se vadă cu ei, să îl cunoască.

Cred că toţi ar trebui să fim mândri, să îl susţinem în acest parcurs pe care îl are. Ne face cinste. Uşor-uşor o să încercăm să dăm şi înapoi din ceea ce primim. Radu are planuri să facă ceva.

ADVERTISEMENT

“Vrea să investească timp în lucrurile pe care îl pasionează”

Chiar am avut o întâlnire cu cineva, care să ne ajută să facem în lucrurile astea. Vrea să investească timp în lucrurile pe care îl pasionează şi atunci, probabil, vom apărea cu nişte lucruri. 

Ne-am dori o academie în viitor, mai ales pentru el. Aş vrea să fac asta, dar deocamdată trebuie să ne cimentăm situaţia aici. Apoi putem să ne gândim şi la alte lucruri. 

ADVERTISEMENT

Deocamdată, singurul lucru pe care îl are în minte este să joace bine, meci de meci. Să prindă cât mai multe minute”, a spus Florin Manea la FANATIK SUPERLIGA.

Radu Drăguşin nu a prins deocamdată niciun meci ca titular pentru Tottenham. Totuşi, în confruntarea cu Aston Villa, fundaşul român a intrat în minutul 49 şi a prins cele mai multe minute într-un meci de Premier League.

ADVERTISEMENT

Fundaşul român care este cu gândul şi la Campionatul European din vară este anunţat titular în etapa viitoare, pe care Tottenham o va disputa pe Craven Cottage împotriva celor de la Fulham.

Marele plan de viitor al lui Radu Drăgușin. „Eu asta mi-aș dori. Sună foarte bine!”

ADVERTISEMENT