Sport

Radu Drăgușin, cuvinte mari după Aston Villa – Tottenham 0-4: „Mi-a fost dor să joc”. Ce mesaj i-a transmis lui Postecoglou. Video

Radu Drăgușin a jucat 50 de minute în victoria lui Tottenham, scor 4-0 cu Aston Villa. Fundașul central român a tras concluziile la finalul partidei.
10.03.2024 | 21:45
Radu Dragusin cuvinte mari dupa Aston Villa  Tottenham 04 Mia fost dor sa joc Ce mesaj ia transmis lui Postecoglou Video
Radu Drăgușin a oferit o primă reacție după ce a jucat 50 de minute în Aston Villa - Tottenham 0-4. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin a bifat cele mai multe minute într-un singur meci la Tottenham. Internaționalul român a fost introdus de Ange Postecoglou în minutul 49, la scorul de 0-0 al meciului cu Aston Villa. Fundașul central a profitat de accidentarea olandezului Micky van de Ven.

Radu Drăgușin, cuvinte mari după Aston Villa – Tottenham 0-4: „Asta a fost marea lor problemă”. Românul a jucat 50 de minute

Tottenham a făcut o repriză secundă excelentă pe Villa Park. Cu Radu Drăgușin pe teren, „Spurs” a marcat de patru ori și a câștigat categoric duelul cu trupa lui Unai Emery. Atât antrenorul Ange Postecoglou, cât și presa din Anglia au lăudat prestația lui Radu Drăgușin.

ADVERTISEMENT

După meci, Radu Drăgușin a oferit o primă reacție. Fundașul român consideră că momentul în care gazdele au rămas în inferioritate numerică a cântărit enorm. McGinn a primit direct cartonșul roșu în minutul 65 pentru un fault asupra lui Udogie. De asemenea, i-a transmis lui Postecoglou că și-ar dori să joace mai mult.

”Sunt foarte fericit că am câştigat aici. Era foarte important pentru noi să luăm cele 3 puncte aici. Ei au jucat foarte bine, dar au luat acel cartonaş roşu şi asta a fost o mare problemă pentru ei.

ADVERTISEMENT

„Noi am dominat. Oamenii din club m-au primit foarte bine”

Nu au mai putut să ne pună nicio problemă apoi, iar noi am dominat. Eu m-am simţit foarte bine, mi-a fost dor să joc. Abia aştept următoarele meciuri. Am avut un ritm foarte bun şi sper să mai joc de acum înainte multe meciuri.

Suntem pe drumul nostru. Vrem să jucăm un fotbal foarte bun. Oamenii de la club m-au primit foarte bine şi pot spune că deja mă simt ca acasă”, a declarat Radu Drăgușin, la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin a ajuns la cea de-a 4-a apariție în tricoul lui Tottenham în actuala stagiune. Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin, a reacționat după ce fotbalistul român a jucat 50 de minute la Tottenham. „Sunt cel mai mare fan al tău”, a scris partenera lui Drăgușin pe rețelele de socializare. Cei doi locuiesc împreună la Londra.

Conor Coady, impresionat de Radu Drăgușin după Aston Villa – Tottenham 0-4

Conor Coady, fotbalistul lui Leicester, care are 176 de meciuri în Premier League, a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Radu Drăgușin. Prestația fotbalistului român din meciul cu Aston Villa l-a impresionat pe fundașul central care are 10 apariții în naționala Angliei.

ADVERTISEMENT

”Vă spun, Drăgușin este foarte, foarte bun de când a venit. M-am întrebat dacă ieșirea lui van de Ven o să afecteze jocul lui Tottenham, dar a venit faza în care el (n.r. Radu Drăgușin) s-a apărat și a făcut-o fantastic”, a spus Conor Coady, citat de tbfootball.com.

ADVERTISEMENT