Life

Marele regret al lui Jean Constantin. Ce dorință arzătoare a avut actorul, dar nu s-a îndeplinit

Care este marele regret al actorului Jean Constantin. Acesta și-a dorit foarte mult un lucru, dar nu l-a văzut niciodată îndeplinit până la moartea sa.
28.07.2022 | 19:01
Marele regret al lui Jean Constantin Ce dorinta arzatoare a avut actorul dar nu sa indeplinit
Marele regret al lui Jean Constantin. Foto Colaj Fanatik / Capturi TV
ADVERTISEMENT

Care este marele regret al actorului Jean Constantin. Prietenul bun și copilul de suflet al marelui actor, interpretul de muzică grecească Ionuț Galani, a făcut dezvăluiri despre acest subiect.

Marele regret al lui Jean Constantin

Jean Constantin a avut un mare regret și a plecat la ceruri fără să își îndeplinească una dintre cele mai mari dorințe. Dar ce voia, de fapt, actorul?

ADVERTISEMENT

Conform interpretului de muzică grecească Ionuț Galani, care i-a fost extrem de apropiat actorului, acesta și-a dorit mereu să aibă copii, dar a plecat la cele sfinte fără a avea urmași. De fapt, Ionuț Galani era cel pe care putea să îl numească copilul său de suflet.

„Îi plăceau mult copiii, și-a dorit să devină părinte, dar nu s-a putut. Se oprea pe stradă și vorbea cu copiii, le dădea bomboane”, a povestit Ionuț Galani după moartea actorului.

ADVERTISEMENT

De altfe, după moartea marelui actor, soția lui, Nina, i-a lăsat lui Ionuț Galani mai multe bunuri care i-au aparținut acestuia.

Jean Constantin a murit la 82 de ani

Jean Constantin a murit la 82 de ani și chiar Ionuț Galani a fost cel care l-a descoperit fără viață. Nu mai vorbise de mult timp cu actorul, așa că a decis să treacă pe la el.

ADVERTISEMENT

După ce acesta nu i-a răspuns la telefon, și-a dat seama că ceva nu este bine, așa că a mers să vadă cum se simte.

Ce avea să descopere, însă, l-a lăsat cu urme pe viață. Maestrul era întins pe canapea, fără suflare, în locuința sa.

ADVERTISEMENT

“Noi ne întâlneam aproape în fiecare zi. Eu mă plimbam pe malul mării, mai venea tatăl meu de la serviciu și ne vedeam cu Jean acolo jos, în Port.

Cum în acea zi, nu mi-a răspuns la telefon, mi-am dat seama că e o problemă”, își amintește Ionuț Galani.

ADVERTISEMENT