Life

Marele secret din spatele sezonului 10 de la Vocea României. Ce a putut să declare câștigătorul la doar câteva minute după ce a pus mâna pe trofeu

Iulian Nunucă a câștigat Vocea României, sezonul 10. Tânărul a divulgat un secret dintre el și adversara lui din finala competiției.
24.12.2022 | 08:30
Marele secret din spatele sezonului 10 de la Vocea Romaniei Ce a putut sa declare castigatorul la doar cateva minute dupa ce a pus mana pe trofeu
Ce secret a divulgat Iulian Nunucă despre concurenta cu care s-a întrecut în finală. Sursa foto: protv
ADVERTISEMENT

Emoțiile au fost maxime vineri seară, la Vocea României, sezonul 10. S-a ales marele câștigător. Iulian Nunucă a ridicat trofeul și cecul de 100.000 de euro. La final, el a făcut o declarație care a uimit pe toată lumea.

Iulian Nunucă, câștigătorul de la Vocea României 2022, a divulgat un secret dintre el și adversara lui din finală

Iulian Nunucă a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă, iar în finala de la Vocea României s-a întrecut cu o concurentă din echipa Irinei Rimes, Andra Botez. Tânărul a dezvăluit ce legătură apropiată are cu aceasta.

ADVERTISEMENT

Iulian Nunucă a spus că Andra Botez i-a fost la un moment dat profesoară de canto. Nu credea că va ajunge vreodată să concureze cu ea și chiar să o învingă.

”Nu mai am cuvinte. Abia mai pot să îl țin (n.r. trofeul), e mai greu decât mine. Nu m-am așteptat vreodată să ajung aici cu profesoara mea.

ADVERTISEMENT

Andra a fost profesoara mea de canto o perioadă. Premiul asta valorează mult în inima mea, dar nu așa cum credeam.

E mai important că amândoi am ajuns aici.Vă mulțumesc celor de acasă că m-ați votat. Multumesc, Tudor. Trăiți simplu și frumos”, a spus tânărul, vizibil emoționat, la Vocea României.

ADVERTISEMENT

Ce va face câștigătorul cu premiul de 100.000 de euro

La un moment dat, în cadrul unui interviu pentru Ciao.ro, Iulian Nunucă a spus că dacă ar câștiga cei 100.000 de euro la Vocea României, o parte ar investi în cariera sa muzicală, iar o parte ar da-o copiilor nevoiași.

Povestea de viață a câștigătorului de la Vocea României 2022

Iulian Nunucă are legătură cu muzica încă din copilărie. Provine dintr-o familie de lăutari, talentul moștenindu-l de la tatăl și bunicul lui.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă acasă a auzit doar muzică lăutărească, Iulian Nunucă a preferat să se orienteze către alte zone, pop și clasică.

”M-am regăsit în muzica pop, clasică, dar n-aș putea să spun că sunt diferit, până la urmă sunt țigan și nu fug de asta, mă mândresc cu toată inima că sunt țigan! Sunt diferit prin faptul că am ales să fac altceva decât ceea ce ei și-au propus”, declara Iulian Nunucă la începutul drumului său la Vocea României.

ADVERTISEMENT