Life

Mari Fica a părăsit Survivor 2022, iar fanii acuză: ”Regie prea multă”

Mari Fica a fost eliminată de la Survivor România 2022, doar că telespectatorii nu sunt de acord cu voturile și lansează acuzații dure la adresa producției de la Pro TV.
04.05.2022 | 07:40
Mari Fica a parasit Survivor 2022 iar fanii acuza Regie prea multa
Mari Fica, eliminată de la Survivor România. Internauții au lansat acuzații grave. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Blondina a fost propusă împreună cu Oana Ciocan și TJ Miles, însă parcursul ei în Republica Dominicană s-a încheiat marți, 3 mai 2022. Concurenta a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

Mari Fica, eliminată de la Survivor România. Internauții au lansat acuzații grave

Mari Fica nu a fost încă de la început în competiția sportivă Survivor România, dar a demonstrat că poate face față provocărilor și că aduce puncte echipei sale. Din păcate, participanta de la Tigrii a primit acum voturi puține de la public.

ADVERTISEMENT

Fanii au comentat imediat plecarea concurentei din Republica Dominicană, majoritatea fiind de părere că zarurile au fost aruncate de mult. Internauții sunt convinși că producția are o strategie foarte clară când vine vorba de eliminare.

„Regie prea multă, sport prea puțin”, „Ai plecat acasă că te-ai înhăitat cu TJ, ai început să fii portavocea lui, dacă rămâneai ca la început, ai fi rămas în joc”, „Eram sigură că Mari o să plece”.

ADVERTISEMENT

„Pierdea puncte mereu și când mergea la echipă după înfrângere mereu se plângea că trebuia să facă altfel dar a greșit. Încurca echipa, bine că a plecat”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de fani pe Facebook.

Pe de altă parte, sunt persoane care cred că eliminarea lui Mari Fica a fost făcută pentru a echilibra balanța dintre echipe. De asemenea, plecarea blondinei îi aduce pe ceilalți mai aproape de premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Mari Fica, discurs după aflarea voturilor de la Survivor România

Mari Fica a făcut parte din echipa Faimoșilor, apoi din cea a Tigrilor. Concurenta de la Survivor România s-a bucurat din plin de experiență, mărturisind că a evoluat mult de când a ajuns în jungla dominicană.

„Știam că o să vină, la un moment dat, și momentul acesta. Nu pot să spun decât că sunt extrem de recunoscătoare pentru ce s-a întâmplat aici. Am evoluat, sunt mult mai puternică.

ADVERTISEMENT

Am învățat lecții de la fiecare. I-am cunoscut pe toți, asta mă bucură cel mai mult. Mulțumesc pentru tot”, a declarat fosta concurentă după ce Daniel Pavel a anunțat cine pleacă acasă.

ADVERTISEMENT