Life

Care este regretul care nu-i dă pace Mariei Buză? „Alergăm după lucruri care nu ne trebuiesc”

Maria Buză și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri sincere despre cel mai mare regret al său. Ce și-ar fi dorit actrița să facă diferit în relația cu fiul ei?
29.01.2022 | 14:51
Care este regretul care nui da pace Mariei Buza Alergam dupa lucruri care nu ne trebuiesc
ADVERTISEMENT

Maria Buză este una dintre cele mai apreciate vedete din showbizul românesc. Talentul său și energia debordantă, pe care o afișează de fiecare dată, au cucerit cu ușurință publicul.

Cu toate acestea, Maria Buză are și ea momente de slăbiciune, mai ales când vine vorba despre fiul său, Andrei. Actrița a făcut dezvăluiri emoționante cu privire la cele mai mari regrete ale sale.

ADVERTISEMENT

Care este cel mai mare regret al Mariei  Buză?

Chiar dacă, în general, Maria Buză se ferește să ofere prea multe detalii despre ce se întâmplă în viața sa personală, vedeta a dezvăluit care este cel mai mare regret al său, atunci când vine vorba de copilul ei.

Actriței îi pare rău că nu a petrecut mai mult timp cu Andrei, atunci când acesta era mic și că și-a dedicat mare parte din timp vieții profesionale.

ADVERTISEMENT

„Ne dăm seama că acum ai copilul în braţe de un an şi acum îl vezi conducând lângă tine o mașină. Asta e un alt regret al meu, a crescut copilul şi nu știu când a crescut. Tot timpul plecată, repetiții, turnee, contracte.

Mi-am reproșat eu lucrul asta! Alergăm după lucruri care nu ne trebuiesc, nu ne trebuiesc. Dumnezeu ne da atât cat ne trebuie şi întotdeauna când vrei mai mult, nu e bine.”, a spus Maria Buză, citată de Antena 3.

ADVERTISEMENT

Fiul Mariei Buză nu o judecă pentru alegerile făcute în trecut

Deși actrița nu poate trece peste greșelile făcute în trecut, fiul său nu își condamnă părinții pentru alegerile lor. Tânărul este de părere că ceea ce contează cu adevărat este prezentul și dragostea pe care și-o poartă unul celuilalt.

„El ne spune că este cel mai fericit copil că ne are pe noi şi ca așa a fost să fie şi el a învățat din asta. Că dragostea ne-o purtam in suflet si asta e cel mai important si ca ne avem toți 3 cu bune cu rele. Copiii aleg familia în care vin, de unde vin ei, din lumea lor frumoasă de acolo“, a adăugat actrița.

ADVERTISEMENT

Maria Buză, la un pas să-și piardă viața

Ziua în care Maria Buză l-a adus pe lume pe fiul său trebuia să fie cea mai frumoasă din viața sa. Din cauza unor complicații, însă, fericirea i-a fost umbrită.

Medicii au realizat că este în stare critică și au făcut tot posibilul ca atât ea, cât și bebelușul să fie salvați. Artista este căsătorită cu violonistul George Pătrașcu, iar fiul lor, Andrei, este acum la vârsta adolescenței.

„A fost foarte bine că s-a întâmplat să putem supraviețui amândoi, și eu și copilul. Altă sarcină nu ar mai fi putut să fie”, a declarat, în trecut, Maria Buză.

ADVERTISEMENT