Life

Maria Buză, emoționată la Splash! Vedete la apă: “Viața ne-a ținut departe”

Emisiunea Splash! Vedete la apă ajunge, în acest weekend, la final. Maria Buză, Crina Abrudan, Anca Bucur, Tavi Clonda, Seredinschi şi Emanuel Neagu sunt cei care vor intra de această dată în competiție și se luptă pentru un loc în marea finală.
10.09.2021 | 11:33
Maria Buza emotionata la Splash Vedete la apa Viata nea tinut departe
ADVERTISEMENT

Maria Buză a venit sigură pe ea la antrenamente, fiind gata să convingă jurații că merită un loc în marea finală. Mai mult decât atât, tot la antrenamente, în timp se pregătea de zor alături de antrenori, actrița a mărturisit că a făcut dansuri timp de zece ani, dar și atletism, lucru care o va ajuta să obțină un loc pe podium.

Lucrurile s-au schimbat însă atunci când Maria Buză a trebuit să sară de la trei metri și a bătut în retragere, fiind foarte emoționată.

ADVERTISEMENT

Maria Buză, emoționată la Splash! Vedete la apă

Rămânde de văzut dacă va reuși sau nu să execute săritura, în această sâmbătă, de la ora 20:00 la Antena 1,  mai ales că în tribună s-a aflat fiul ei, venit special să o încurajeze.

Cum în fiecare ediție a emisiunii “Splash! Vedete la apă”, fiecare concurent este încurajat și susținut de cineva drag, Maria Buză a fost foarte emoționată să își vadă fiul în tribune, ba mai mult a ținut să-i transmită și un mesaj emoționant.

ADVERTISEMENT

“Mi-aş dori ca în toate drumurile mele de acum încolo să îl am în preajmă”

Apropo de copilaşul meu frumos, pe care îl iubesc de nu mai pot, e viaţa mea, trebuie să vă spun că atunci când a fost mic, viaţa ne-a ţinut departe, a fost mai mult în grija altor persoane, pentru ca noi să ne putem face treaba. Iată-l acum cu mine şi mi-aş dori ca în toate drumurile mele de acum încolo să îl am în preajmă!”, a declarat actriţa, cu ochii în lacrimi, la Splash! Vedete la apă.

Dacă prezența fiului ei i-a adus sau nu noroc și a reușit să execute săritura de care se temea , vom vedeta sâmbătă la Splash! Vedete la apă.

ADVERTISEMENT

Maria Buză, la un pas de moarte la naștere

Ziua care ar fi trebuit să fie cea mai frumoasă pentru Maria Buză s-a transformat în una de coșmar. Medicii au realizat că este în stare critică, făcând tot posibilul să fie salvată atât ea cât și copilul ei.

“A fost foarte bine că s-a întâmplat să putem supraviețui amândoi, și eu și copilul. Altă sarcină nu ar mai fi putut să fie”, a declarat actrița la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Artista este căsătorită cu violonistul George Pătrașcu, iar fiul lor, Andrei, este acum elev în clasa a-XII-a.

ADVERTISEMENT