Life

Maria Constantin, dezvăluiri despre nunta cu Robert Stoica: ”Nu respectăm tradițiile”

Maria Constantin, detalii despe căsătoria cu Robert Stoica. Ce spune cântăreața despre obiceiurile respectate în ziua cea mare.
04.04.2023 | 14:26
Maria Constantin dezvaluiri despre nunta cu Robert Stoica Nu respectam traditiile
Maria Constantin, detalii despe căsătoria cu Robert Stoica. Ce spune cântăreața despre obiceiuri. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România face noi dezvăluiri despre nunta cu partenerul de viață. Blondina susține că nu va respecta tradițiile, subliniind că pregătirile pentru marele eveniment sunt aproape gata.

Maria Constantin, detalii despe căsătoria cu Robert Stoica. Ce spune cântăreața despre obiceiuri

Maria Constantin a oferit detalii despre căsătoria cu Robert Stoica care va avea loc în aer liber. Interpreta de muzică populară nu va respecta obiceiurile, meniul pentru ziua cea mare urmând să fie în stil italian, însă nu vor lipsi bucatele tradiționale românești.

ADVERTISEMENT

Invitații se vor delecta cu produse culinare speciale și inedite, în timp ce atmosfera va fi una demnă de un festival. Petrecăreții vor avea la dispoziție o mașină de înghețată și alta de bere și narghilea. Vedeta vrea să mulțumească pe toată lumea.

„Pregătirile merg foarte bine, mai avem mici chestii de pus la punct, dar acum este mult mai simplu, nu mai este așa cum se făceau cândva nunțile de trei zile și trei nopți, acasă, cu pregătirile.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că noi nu respectăm nici tradițiile, va fi o petrecere, deci în mare parte a fost simplu. Locația a fost aleasă, va fi o nuntă în aer liber. Am stabilit în mare parte și meniul, va fi în stil italienesc.

Aperitivul și cu peștele vor fi servite la farfurie pentru că este foarte cald, iar seara când se întunecă vom avea, de la sarmale și friptură și restul preparatelor, vor fi în genul acela de live cooking.

ADVERTISEMENT

Vom avea și un colț cu trabucuri și narghilele pentru invitați, va fi o mașină de înghețată, o mașină cu bere. Vom avea și o mașină de popcorn, va fi o petrecere ca un festival”, a declarat Maria Constantin pentru wowbiz.ro.

Maria Constantin, la a treia nuntă

Maria Constantin este la a treia nuntă, dar asta nu înseamnă că va lăsa deoparte rochia albă de mireasă. Cântăreața de muzică populară a ales deja modelul pentru ținuta pe care o va îmbrăca la ceremonia cu Robert Stoica.

ADVERTISEMENT

În plus, fosta concurentă de la Splash! Vedete la apă vrea ca invitații să respecte un dress code, și anume toată lumea va purta haine albe. Interpreta va îmbrăca o rochie de tip sirenă, dar cu o tentă de garden party.

ADVERTISEMENT