Life

Maria Constantin, dezvăluiri despre Survivor România 2023. De ce nu a reușit să aducă puncte

Maria Constantin, detalii legate de Survivor România 2023. Care a fost motivul pentru care nu a adus realizări echipei sale.
31.01.2023 | 18:30
Maria Constantin dezvaluiri despre Survivor Romania 2023 De ce nu a reusit sa aduca puncte
Maria Constantin, detalii legate de Survivor România 2023. Care a fost motivul pentru care nu a adus realizări echipei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta Faimoasă din Republica Dominicană, prima concurentă eliminată din reality show, a făcut dezvăluiri despre concurs. De ce nu a reușit să aducă puncte echipei din care a făcut parte pentru o săptămână.

Maria Constantin, detalii legate de Survivor România 2023. Care a fost motivul pentru care nu a adus realizări echipei

Maria Constantin nu este o fire sportivă și spune că nu a practicat niciun sport niciodată, acesta fiind și motivul pentru care nu a adus puncte Faimoșilor de la Survivor România 2023. În plus, emoțiile și-au spus cuvântul.

ADVERTISEMENT

Și-a dorit să-l facă mândru pe fiul său și al primului soț, însă nominalizarea lui Ionuț Iftimoaie a scos-o din joc, în ciuda faptului că artista de muzică populară voia să demonstreze că este o persoană competitivă.

„Este foarte simplu! Emoțiile atât de mari, cum nu am mai simțit niciodată în viața mea. Ceea ce vă pot mărturisi este faptul că de fel sunt o persoană foarte ambițioasă.

ADVERTISEMENT

Începusem să mă obișnuiesc cu aceste emoții puternice și, în același timp, cu adrenalina jocului, dar, din păcate, nu mi-a fost oferită o șansă de a demonstra mult mai mult! Fiul meu, cu siguranță, este mult mai curajos decât mine! 

Atunci când i-am spus despre această competiție, într-adevăr mi-a mărturisit că sunt, cu siguranță, cea mai nebună mamă, având în vedere că nu am făcut sport niciodată în viața mea”, a explicat Maria Constantin pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT

Maria Constantin, vacanță în Zanzibar

Maria Constantin nu va uita prea curând experiența de la Survivor România 2023 și spune că va pune în practică unele lucruri în vacanța pe care o va petrece în Zanzibar cu Robert, viitorul ei soț. Vedeta visează să doarmă sub cerul liber.

Partenerul de viață nu este tocmai încântat de această idee având în vedere că dispun de o cazare confortabilă, cu un pat foarte moale. În plus, pentru cântăreață natura a însemnat mereu o oază de relaxare.

ADVERTISEMENT

„Mă pregătesc pentru o vacanță alături de viitorul meu soț, în Zanzibar, unde la fel mă voi conecta cu natura, cu soarele arzător, cu oceanul.

Nu îmi plac locurile cu multă agitație ci, din contră, locurile cât mai sălbatice, cu plaje nu prea aglomerate, cu mult soare și cu multă vegetație”, a completat Maria Constantin, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT