Life

Maria Constantin, pregătită de nuntă. Cântăreața de muzică populară a ales data evenimentului

Marin Constantin știe când va ajunge la altar. Interpreta de muzică populară a oferit detalii despre relația cu partenerul de viață, Robert Stoica, cu care urmează să se căsătorească.
28.01.2022 | 10:51
Maria Constantin pregatita de nunta Cantareata de muzica populara a ales data evenimentului
Maria Constantin, detalii despre nunta cu Robert Stoica. Când va avea loc evenimentul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Solista este pregătită să ajungă la altar pentru a treia oară. Vedeta a fost măritată de două ori până acum, doar că de această dată simte că va fi pentru totdeauna.

Cântăreața de muzică populară și iubitul ei, Robert Stoica, au ales data în care își vor uni destinele și când vor forma un adevărat o familie.

ADVERTISEMENT

Maria Constantin a stabilit data nunții. Artista vrea mai întâi să încheie toate contractele pe care le are în momentul de față și abia apoi să se căsătorească.

Maria Constantin, detalii despre nunta cu Robert Stoica. Când va avea loc evenimentul

Nunta este programată pentru 2023 pentru că anul acesta va ajunge la altar fratele cântăreței. Maria Constantin țin cont de o superstiție veche.

ADVERTISEMENT

Se spune că nu este bine ca doi frați să se căsătorească în același an pentru că aduce ghinion, artista dorindu-și să facă totul ca la carte.

„Încercăm să pregătim acest frumos eveniment din viața noastră, dar anul ăsta nu va fi posibil pentru că fratele meu va avea nuntă.

ADVERTISEMENT

Țin și la aceste datini că se zice că nu e bine ca doi frați să se căsătorească în acest an. Acest eveniment va fi ca un party.

Va fi o petrecere o sărbătoare pentru cei dragi, că noi suntem deja ca o familie”, a declarat Maria Constantin într-o emisiune TV, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Maria Constantin mai vrea un copil. Vedeta este mama unui băiat

Frumoasa blondină este convinsă că și-a găsit sufletul pereche în persoana lui Robert Stoica, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp.

Cei doi s-au mutat împreună încă de anul trecut și au reușit să-și achiziționeze un apartament. În plus, au planuri pentru a deveni părinți.

Maria Constantin și partenerul ei de viață vor să aducă pe lume un copil, cântăreața fiind deja mama unui băiat care a rămas în grija primului soț.

ADVERTISEMENT