Life

Maria Constantin, surpriză uriașă pentru mama sa. Ce cadou de mii de euro i-a făcut artista

Maria Constantin, una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică de petrecere, a decis să îi facă o surpriză de proporții mamei sale, motiv pentru care a băgat, adânc, mâna în buzunar.
30.08.2021 | 16:23
Maria Constantin surpriza uriasa pentru mama sa Ce cadou de mii de euro ia facut artista
Maria Constantin si-a surprins mama cu un cadou fabulos Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Maria Constantin a decis ca de ziua de naștere a mamei sale să îi facă acesteia o surpriză cât se poate de plăcută, așa că, alături de sora și de fratele ei, au decis să îi facă un cadou fabulos.

Maria Constantin, cadou surpriză de ziua mamei sale

Maria Constantin și sora ei, Camelia, alături de Iliuță, fratele lor, au decis să pună mână de la mână pentru a-și surprindă mamă, de ziua acesteia, cu un cadou cât se poate de necesar.

ADVERTISEMENT

Mai exact, mama Mariei Constantin a primit de la copiii ei o mașină nouă a cărei valoare de catalog depășește 10.000 de euro și care, pentru femeia de 54 de ani a însemnat enorm, mai ales că avea nevoie de un mijloc de deplasare care să fie cât mai comod și rapid.

”Am făcut ceva normal, nu e ceva ieșit din comun. Mama avea nevoie de o mașină, noi am luat-o”, a spus, cu modestie, în exclusivitate pentru FANATIK, Maria Constantin despre mașina pe car ei-a cumpărat-o mamei sale alături de sora și de fratele ei.

ADVERTISEMENT
Maria Constantin
Maria Constantin i-a facut cadou mamei sale o masina Sursa foto: Fanatik

De altfel, acesta nu este primul gest cu care Maria Constantin, alături de frații ei, își impresionează mama. Astfel, acum doi ani, cei trei i-au făcut cadou o excursie de vis, în Cipru, la un resort de lux, lucru care, la acea vreme, a încântat-o peste măsură pe mama Mariei Constantin.

Maria Constantin, susținută de mama ei

De-a lungul ultimilor ani, Maria Constantin a trecut prin momente cât se poate de dificile, scandalurile mediatice în care a fost implicată  fiind de natură să o pună într-o serie de situații cât se poate de dificile, fie că vorbim de scandalul cu primul ei soț, fie că vorbim despre regretatul Marcel Toader cu care s-a certat epocal, în fața camerelor de luat vederi.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, de fiecare dată, mama Mariei Constantin i-a luat apărarea. ”Pe cine interesează că fata mea a muncit enorm, că a repetat mii de ore ca să ajungă unde e acum, ca și înainte să-l cunoască pe Marcel avea un nume în muzică, că Maria câștigase concursuri și olimpiade?”, spunea Carmen Constantin, mama Mariei, în plin scandal cu Marcel Toader, atrăgând atenția că nu sunt nici primii, nici ultimii oameni care se despart, iar relația lor rămâne tensionată.

Maria Constantin se pregătește de nuntă?

Maria Constantin are, de un an și jumătate, un iubit, pe Robert Stoica, iar relația lor, una discretă de altfel, pare să ajungă în punctul de a deveni cel de-al treilea mariaj al Mariei Constantin.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, conform informațiilor FANATIK, relația dintre mama Mariei Constantin și iubitul acesteia este una cât se poate de bună, femeia care i-a dat viață artistei fiind încântată de ideea de a avea, din nou, un ginere. În plus, pare-se, și Maria ar fi fost, deja, acceptată de părinții iubitului ei, lucru care îi face pe cei doi să se gândească să își oficializeze relația cât de curând.

Și, din informațiile obținute de FANATIK, Maria Constantin și iubitul ei se gândesc ca anul viitor să facă nunta, cei doi fiind convinși că sunt suflete pereche, ba chiar, pare-se, își doresc și copii.

Maria Constantin a fost, deja, căsătorită de două ori. Din primul mariaj, cel cu Ciprian Tapotă Lătărețu, Maria Constantin are un băiețel, Codrin, care, acum, este în grija tatălui său, după un divorț care a avut partea lui de scandal.

Cel de-al doilea soț al Mariei Constantin a fost Marcel Toader, decedat în urmă cu ceva timp. Maria Constantin și Marcel Toader au divorțat la doi ani de la nuntă, în 2017, cu mare scandal, în ciuda faptului că actele care consfințeau, oficial, despărțirea lor, au fost încheiate în fața notarului după ce, din partea amândurora, au apărut acuzații cu privire la un presupus adulter.

ADVERTISEMENT