Life

Maria Hîngu, confesiuni neștiute despre sezonul trecut Survivor România. Cum și-a pierdut dinții în Dominicană

Maria Hîngu, una din fostele concurente de la Survivor România, a povestit în premieră o pățanie prin care a trecut în sezonul de anul trecut, despre care nimeni nu avea habar.
09.02.2022 | 07:30
Maria Hingu confesiuni nestiute despre sezonul trecut Survivor Romania Cum sia pierdut dintii in Dominicana
Maria Hîngu, fostă concurentă la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Maria Hîngu de la Survivor România 2 a avut parte de momente destul de complicate mai ales când intra pe trasee. Războinica a spus pentru prima oară că și-a pierdut dinții în nisip, vorbind despre faptul că participanții din actualul sezon se plâng foarte des de cât de greu le este să reziste în acest show.

Invitată în emisiunea lui Zannidache de pe VOYO, Maria l-a lăsat cu gura căscată pe câștigătorul ediției trecute.

ADVERTISEMENT

Fosta războinică a comentat, printre altele, evoluțiile concurenților de acum. A spus și cine sunt preferații ei.

Maria Hîngu de la Survivor 2 îl susține pe Ionuț Popa

Vedeta își dorește ca marele premiu să ajungă la Ionuț Popa, pe care îl consideră cel mai bun sportiv, de departe. De la Faimoși, îi place de Laura Giurcanu.

ADVERTISEMENT

Vorbind despre problemele de sănătate ale Otiliei Bilionera, care fusese operată la ovare în Turcia în urmă cu ceva timp, Maria s-a arătat ușor indignată de ceea ce a auzit.

Invitata lui Zanni a spus că ea nu poate să priceapă de ce anumiți concurenți acceptă participarea la Survivor dacă se știu cu probleme de sănătate. Dincolo de aceste observații, a remarcat, totuși, că Otilia se descurcă binișor în jocuri.

ADVERTISEMENT

De la acest subiect, Maria a făcut trecerea la episodul în care și-a pierdut dinții din față, unul despre care nu a suflat nimeni nicio vorbă până acum. Maria istorisește totul amuzantă în acest moment, însă atunci nu era atât de funny ce a pățit.

Cum și-a pierdut războinica dinții

„Singura dată când am ajuns la spital, când am văzut orașul, a fost când mi-au căzut dinții ăștia din față. Sunt fațete, da… Nu fațete, sunt… Chiar la traseu i-am scăpat. În cocos. Mi s-au rupt noaptea și a doua zi aveam traseu.

ADVERTISEMENT

Erau Sorin cu Moro și în momentul ăla, dinții în nisip. Mi-au zis: vezi să nu îi pierzi în piscină că acolo rămân. Sorin dădea și ziceam: hai, Sorine… Când am pus dinții înapoi și mă întorc a marcat Moro”, a povestit Maria Hîngu la Extrashow.

„A doua zi am stat cu dinții lipiți cu gumă de mestecat”, a mai spus amuzată Maria. Zanni i-a mărturisit războinicei că pentru această situație acum o respectă și mai mult.

 

ADVERTISEMENT