Life

Maria și Liviu de la Mireasa s-au revăzut după divorț. Ce se întâmplă acum între cei doi foști concurenți

Maria și Liviu, câștigătorii Mireasa, sezonul 3, s-au revăzut la aproape jumătate de an de când au divorțat. Cei doi au vorbit despre sentimentele rămase.
30.08.2022 | 07:00
Maria si Liviu de la Mireasa sau revazut dupa divort Ce se intampla acum intre cei doi fosti concurenti
Maria și Liviu de la Mireasa, la 6 luni de la divorț. Ce sentimente mai au foștii parteneri. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Foștii concurenți ai emisiunii matrimoniale de la Antena 1 s-au întâlnit într-un show TV la 6 luni de când au luat decizia să meargă pe drumuri diferite. Ce se întâmplă acum între cei doi foști concurenți și soți.

Maria și Liviu de la Mireasa, la 6 luni de la divorț. Ce sentimente mai au foștii parteneri

Maria și Liviu de la Mireasa s-au revăzut după divorț în emisiunea Mireasa – Capriciile iubirii, de la Antena Stars. Declarațiile foștilor parteneri de viață sunt complet diferite, tânărul precizând că a rămas cu anumite amintiri.

ADVERTISEMENT

„Sunt niște amintiri pe acolo, sunt niște trăiri, dar le-am stocat undeva într-un sertăraș al minții mele. Mergem mai departe. Viața e frumoasă, lungă și plăcută”, a spus fostul participant de la Mireasa, scrie spynews.ro.

La polul opus, frumoasa blondină mărturisește că nu mai are sentimente pentru fostul soț. Mai mult decât atât, în prezent i se pare un străin chiar dacă actele de divorț au fost semnate undeva în luna februarie.

ADVERTISEMENT

Totodată, Maria a subliniat că este foarte fericită de când în viața sa a apărut un alt bărbat, încă o dovadă că a trecut despre despărțirea de Liviu Olteanu, cel pe care l-a cunoscut în casa show-ului matrimonial moderat de Simona Gherghe.

„E ciudat. Am avut așa un disconfort, dar… Ce-i surprinzător e că mi se pare un străin. Cred că toată lumea știe că am o relație de ceva timp. Mă așteaptă în culise. E total opusul lui (n.r. Liviu).

ADVERTISEMENT

E omul are îmi oferă stabilitate, liniște. Cu el mă simt ca într-o familie, deși încă nu suntem”, a completat fosta concurentă de la Mireasa, mai arată sursa menționată mai devreme.

Motivul pentru care au divorțat Maria și Liviu de la Mireasa

Maria și Liviu de la Mireasa și-au unit destinele în cadrul emisiunii Mireasa, în sezonul 3, dar au ajuns să divorțeze anul acesta. Cei doi au locuit în Maramureș, de unde este blondina, însă lucrurile nu au mers cum ar fi trebuit.

ADVERTISEMENT

Principiile diferite de viață au fost unul dintre motivele care a stat la baza separării, fostul concurent de la Antena 1 fiind de părere că nu s-au potrivit pentru a avea un mariaj de lungă durată.

ADVERTISEMENT