Life

Maria Speranța, în platourile de la Chefi la cuțite. Tânăra a avut o apariție senzuală

Maria Speranța de la Asia Express a acceptat o nouă provocare din partea postului de televiziune Antena 1.
08.11.2021 | 12:24
Maria Speranta in platourile de la Chefi la cutite Tanara a avut o aparitie senzuala
Maria Speranța, în platourile de la Chefi la cuțite. Tânăra a avut o apariție senzuală. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Concurenta de pe Drumul Împăraților le-a mărturisit fanilor că va face parte din noul sezon „Chefi la cuțite”, moderat de Gina Pistol.

Tânăra a avut o apariție senzuală în platourile show-ului culinar, unde va face parte din filmările speciale, care se desfășoară în fiecare stagiune.

ADVERTISEMENT

Maria Speranța i-a bucurat pe internauți cu o imagine pe care a postat-o pe Instagram, acolo unde a lăsat și o descriere pe măsură.

Maria Speranța de la Asia Express, la filmările de la Chefi la cuțite. Cum s-a îmbrăcat

„Am reinventat gastronomia împreună cu echipa roșie din bucătăria Chefi La Cuțite. În curând”, a scris Maria Speranța în social media.

ADVERTISEMENT

Ținuta concurentei de la Asia Express a fost cea care le-a atras atenția fanilor. Fiica actriței Adriana Trandafir a purtat o bluză care i-a pus bustul în valoare.

Haina închisă la culoare este piesa care o pune în prim-plan pe tânăra de 20 de ani, care a fost înzestrată cu calități foarte frumoase de Mama Natură.

ADVERTISEMENT

Imaginea a adunat foarte multe comentarii, fanii emisiunii culinare de la Antena 1 fiind extrem de nerăbdători să afle ce se întâmplă în continuare.

Show-ul „Chefi la cuțite” este foarte așteptat de internauți, dovadă că poza postată de Maria Speranța a adunat peste 8.400 de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Maria Speranța, colegă cu mama sa, Adriana Trandafir, la Asia Express

Maria Speranța a gustat din oportunitatea de a participat la Asia Express alături de mama ei, celebra actriță Adriana Trandafir, care are numai cuvinte de laudă pentru ea.

„Cea mai provocatoare experienţă personală, de până acum, singura în care o să ne testăm limitele, puterea de a merge cu adevărat mai departe, după ce o să spunem: gata, până aici, nu mai pot.

Împreună, pentru prima oară, suntem o echipă în situaţii nemaintâlnite, în locuri neştiute, în condiţii netrăite şi nebănuite. O să trecem prin multe bune şi rele şi o să încercăm să facem faţă cerinţelor.

Sperăm ca timpul nepetrecut împreună până acum să se adune într-un exercitiu de iubire, ambiţie, autocunoaştere, bucurie şi joacă, sperând să nu regretăm niciodată această alegere”, spunea Maria Speranța înainte de a pleca pe Drumul Împăraților.

ADVERTISEMENT