Life

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, noi acuzații la adresa lui Doru Gușman: ”Noi suntem familia lui”

Maria Tărchilă, ruda regretatului Petrică Mîțu Stoian, alte incriminări pentru Doru Gușman. Ce spune despre impresarul din Craiova.
25.04.2023 | 20:35
Maria Tarchila sora lui Petrica Mitu Stoian noi acuzatii la adresa lui Doru Gusman Noi suntem familia lui
Scandal total după moartea lui Petrică Miţu Stoian. Rudele luptă pentru avere / Sursa foto: Facebook / fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Una dintre surorile lui Petrică Mîțu Stoian face noi acuzații la adresa fostului manager. Femeia a discutat despre pomenile pe care le face familia sa, dar și cele pe care le realizează bărbatul la locul de veci al regretatului artist.

Maria Tărchilă, ruda regretatului Petrică Mîțu Stoian, alte incriminări pentru Doru Gușman. Ce spune despre impresar

Maria Tărchilă, ruda regretatului Petrică Mîțu Stoian, vine cu alte incriminări pentru Doru Gușman. Cei doi sunt în scandal încă de la moartea renumitului cântăreț de muzică de petrecere, care a avut loc în noiembrie 2021.

ADVERTISEMENT

Regretatul artist a încetat din viață la vârsta de 61 de ani, familia sa nerecunoscând pomenile pe care le face fostul impresar la Craiova, acolo unde este înmormântat solistul. La unul dintre parastase managerul nu a chemat oameni acasă, ci a dus mâncarea la un azil de bătrâni.

„Am multe amintiri frumoase care mă leagă de Petrică. Nici nu știu care să o povestesc, pentru că sunt multe. Pomenirile i le ținem, normal, așa cum este tradiția în popor. Nu facem pomana împreună cu Gușman. Nu avem de ce!

ADVERTISEMENT

Plus că el nu are de ce să îi facă pomană. Noi suntem familia lui. Probabil că Gușman îi face pomenile lui Petrică pentru că vrea să pară interesant, nimic mai mult”, a declarat Maria Tărchilă pentru click.ro.

Maria Tărchilă, regrete după moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Maria Tărchilă are și câteva regrete după moartea lui Petrică Mîțu Stoian la al cărui mormânt nu poate ajunge foarte des. Femeia locuiește în Arad și nu se poate deplasa frecvent la Craiova, unde artistul a locuit ani buni.

ADVERTISEMENT

„Îmi pare rău că nu pot merge des la mormântul lui Petrică. Nu am ajuns din păcate nici de Paște. Pentru că eu stau în Arad și el este înmormântat în Craiova, este o distanță destul de mare.

În schimb îl visez destul de des pe Petrică, dar nu îmi spune nimic în vise, doar îmi apare și cam atât. Ce să îmi zică în vise? Morții nu vorbesc!”, a mai adăugat sora regretatului artist, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT

Interpretul de muzică populară a rămas în sufletele oamenilor și fanilor săi, în ciuda faptului că există foarte multe tensiuni între familia pe care a lăsat-o în urmă și fostul impresar. Cele două părți nu se înțeleg deloc.

ADVERTISEMENT