Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Marian Aioani, gata de debutul la Rapid: “Este apt. Sper să se adapteze foarte repede!”

Marian Aioani este gata să intre între buturile lui Rapid încă din derby-ul cu Dinamo. Victor Angelescu a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că portarul este apt.
26.01.2024 | 22:38
Marian Aioani gata de debutul la Rapid Este apt Sper sa se adapteze foarte repede
Marian Aioani, gata de debutul la Rapid: “Este apt. Sper să se adapteze foarte repede!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid București s-a mișcat repede pe piața transferurilor după ce l-a cedat pe Horațiu Moldovan la Atletico Madrid. Marian Aioani este înlocuitorul ales de Bogdan Lobonț, iar Victor Angelescu anunță că portar este gata să intre în derby-ul cu Dinamo de pe Arena Națională.

Marian Aioani, gata de debutul la Rapid: “Este apt. Sper să se adapteze foarte repede!”

Marian Aioani se antrenează deja de câteva zile cu Rapid București, iar oficialii giuleștenilor sunt mulțumiți de transferul titularului de la Farul Constanța. Acesta este principala variantă pentru postul de portar la derby-ul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi îi mai are și pe Virgil Drăghia și George Ungureanu la dispoziție, însă ambii nu au reușit să prindă multe minute la Rapid. Victor Angelescu anunță că Marian Aioani este apt din punct de vedere fizic și legal gata să joace cu Dinamo.

„Nu pot să vă spun dacă va fi titular sau nu, pot să vă spun că este apt. Este înregistrat contractul, este apt și poate să joace. O să decidă domnul Bergodi și Bogdan Lobonț, dar el este apt să joace. Este un băita foarte cuminte, foarte simțit, foarte cuminte. Cred că se va adapta extrem repede și sper să ne ajute în acest sezon și următoarele”, spune Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT

Marian Aioani a jucat meci de meci la Farul Constanța în SuperLiga și este în formă maximă după ce în etapa trecută i-a ajutat pe „marinari” la Craiova. Alin Buzărin a precizat că acesta poate intra în poartă rapid, deoarece este obișnuit cu ritmul din campionat.

„Este un portar care a apărat etapa trecută și încă bine. Nu este vorba de adaptare la portar, intră și gata”, a spus Alin Buzărin la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la 10:30 doar pe site-ul FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Culisele transferului lui Marian Aioani: „Am vrut un portar român”

Daniel Niculae a dezvăluit toate culisele transferului lui Marian Aioani la Rapid București la „Suflet de rapidist”. Președintele grupării de sub Podul Grant a ținut ca următorul portar al giuleștenilor să fie român.

„Într-adevăr, mi-am dorit un portar român, pentru că în Academie avem foarte mulți portari tineri de mare perspectivă și mi-am dorit ca titularul din poarta Rapidului să poată comunica mult mai ușor cu acești portari. Știți foarte bine, îl avem și pe Virgil (n.r. – Drăghia), care e un portar foarte bun, e un tip care deja se gândește la ce se va întâmpla după cariera de fotbalist.

ADVERTISEMENT

E un tip care transmite foarte multe lucruri bune copiilor. Fiecare își alege un idol. Și de aceea mi-am dorit și am insistat ca portarul din poarta Rapidului să fie român. Și pentru comunicare. Sunt mai multe. Tocmai de aceea ne-am oprit la această variantă, pentru că e portarul echipei campioane, un portar tânăr de mare perspectivă, care se află pe lista selecționerului.

Este un portar din anturajul echipei naționale, cu marjă de progres foarte, foarte mare. E normal să fie obișnuit cu presiunea. E un alt detaliu pe care îl luăm în considerare când luăm anumiți jucători”, a spus Daniel Niculae.

Marian Aioni, PREGATIT PENTRU DEBUTUL la Rapid in derby-ul cu Dinamo

ADVERTISEMENT