Sport

Marian Copilu i-a lăsat cu gura căscată pe cei de la Petrolul. A făcut plăți de 500.000 de euro în primele 24 de ore de la numirea sa ca președinte! Exclusiv

Marian Copilu și-a început în forță mandatul de președinte la Petrolul și a salvat deja clubul de la faliment! Suma importantă pe care a virat-o în 24 de ore
23.03.2023 | 21:17
Marian Copilu ia lasat cu gura cascata pe cei de la Petrolul A facut plati de 500000 de euro in primele 24 de ore de la numirea sa ca presedinte Exclusiv
Marian Copilu a făcut plăți de 500.000 de euro în doar 24 de ore de când a devenit președintele lui Petrolul. Sursă foto: Facebook @UCVOficial
ADVERTISEMENT

Marian Copilu este noul președinte al celor de la Petrolul Ploiești, așa cum s-a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA. Fostul oficial al lui CFR Cluj și Universitatea Craiova și-a luat deja rolul foarte în serios.

Marian Copilu i-a lăsat mască pe cei de la Petrolul Ploiești după ce a preluat funcția de președinte

FANATIK a aflat că Marian Copilu i-a șocat pe toți de la Petrolul, după ce a achitat salariile restante pe luna decembrie și ianuarie. La mai puțin de o zi distanță, noul conducător al „lupilor-galbeni” a plătit și toate litigiile, astfel că Petrolul nu va mai avea probleme și are șanse mari să își primească licența pentru sezonul viitor din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită a fost cel care a dezvăluit că Marian Copilu va fi noul președinte al „găzarilor”: „6 martie este o dată pe care noi petroliștii o așteptăm cu mare înfrigurare. Un domn Copilu (n.r. – Marian Copilu) va da un răspuns referitor la implicarea lui și a altor două societăți în preluarea Petrolului.

S-a discutat la nivel de conducere de preluarea clubului, iar pe 6 martie se așteaptă un răspuns. Ar fi singura șansă ca din punct de vedere economic Petrolul să reziste.

ADVERTISEMENT

Pentru că vine data de 15 martie, se depun dosarele pentru licențierea de anul viitor, 30 aprilie este deadline-ul și, din informațiile mele, datoriile sunt foarte mari și nu există sursa financiară…”.

Marian Copilu a reușit deja să salveze Petrolul Ploiești de la faliment

Din informațiile FANATIK, Marian Copilu a făcut plăți de aproape jumătate de milion de euro în decurs de doar două zile. Astfel, a oferit o gură mare de oxigen clubului aflat pe locul 8 în SuperLiga, cu 21 de puncte, la două distanță de liderul din play-out, FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Este vorba exact despre suma de care vorbea Vivi Răchită că e vitală pentru ca Petrolul să poată supraviețui, mai ales că în aprilie e termenul limită pentru depunerea actelor pentru licență: „Datorii ar fi în jur de 2,5 milioane de euro, dar partea urgentă este de 500.000 de euro până se verifică dosarele de licențiere, ca să se obțină licența. Dacă nu vor fi acești 500.000 de euro există pericolul ca Petrolul să nu-și ia licența”.

A invocat motive personale la plecarea de la Universitatea Craiova

FANATIK a anunțat că Marian Copilu și-a dat demisia de la Universitatea Craiova pe 16 octombrie 2022, din cauza unor probleme personale: „Vreau să fiu mai aproape de familie! Renunț la fotbal”.

ADVERTISEMENT

Marian Copilu este considerat de mulți artizanul performanțelor lui CFR Cluj, alături de Dan Petrescu. Cu Marian Copilu la conducere, ardelenii au reușit să câștige cinci campionate la rând, iar acum contribuie și la salvarea unuia dintre cele mai importante cluburi din România: Petrolul Ploiești.

  • 2 este locul pe care îl ocupă în prezent Petrolul în play-out-ul din SuperLiga
ADVERTISEMENT