Sport

Marian Copilu, noul președinte al clubului Petrolul Ploiești. Exclusivitatea de la Fanatik Superliga s-a confirmat

Noul președinte al clubului Petrolul Ploiești este Marian Copilu, așa cum Vivi Răchită a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA încă de acum o lună.
22.03.2023 | 14:10
Marian Copilu noul presedinte al clubului Petrolul Ploiesti Exclusivitatea de la Fanatik Superliga sa confirmat
Noul președinte al clubului Petrolul Ploiești este Marian Copilu, așa cum Vivi Răchită a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA încă de acum o lună
ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist a dezvăluit la finalul lunii februarie că fostul conducător de la CFR Cluj și Universitatea Craiova este aproape de a veni alături de ”lupii galbeni”, iar în urmă cu două săptămâni a întărit faptul că s-a ajuns la o înțelegere.

Petrolul Ploiești a anunțat că Marian Copilu este noul președinte al clubului

Toate informațiile oferite în exclusivitate de analistul FANATIK SUPERLIGA s-au confirmat acum când clubul Petrolul Ploiești a anunțat oficial că Marian Copilu este noul președinte al clubului și a dobândit și calitatea de membru asociat.

ADVERTISEMENT

”Cel mai iubit club al prahovenilor, Petrolul Ploiești, se află în fața unui nou început. Întrunită ieri, 21 martie, Adunarea Generală a Asociaței ACS Petrolul 52 a consemnat retragerea membrilor fondatori, domnii Mircea Dridea, Gheorghe Liliac, Octavian Grigore, Haralambie Ion, Decu Crângașu, Ion Cojocaru, Constantin Ștefan și Paul Gușă, din Asociație, fără niciun fel de pretenții din partea acestora.

Astfel, foștii jucători de legendă ai Petrolului, cei care au contribuit decisiv, în 2016, la renașterea clubului și au depus, în anii care au urmat, eforturi considerabile pentru a menține aprinsă flacăra ‘galben-albastră’, au făcut, în acest moment, un pas în spate.

ADVERTISEMENT

Le mulțumim pentru tot ceea ce au realizat pentru acest club, pentru paginile scrise în cartea de istorie a Petrolului și, cu siguranță, vor face parte, și de aici înainte, din familia Petrolul Ploiești!

În același timp, domnul Marian Copilu a dobândit calitatea de membru asociat, fiind numit, totodată, și președinte al ACS Petrolul 52. De asemenea, domnul Mircea Dridea va fi președinte de onoare, domnul Claudiu Tudor va îndeplini funcția de președinte al Comitetului Director al ACS Petrolul 52, iar, în rest, structura de conducere a clubului va rămâne nemodificată. Petrolul merge înainte! Fiți alături de noi, la un nou început de drum!”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a clubului prahovean.

ADVERTISEMENT

Petrolul, start cu dreptul în play-out

Petrolul Ploiești a ratat calificarea în play-off-ul din SuperLiga, dar și-a setat ca obiectiv clasarea pe unul din primele două locuri din play-off pentru a putea ajunge să joace în barajele de cupe europene.

”Găzarii” au început cu dreptul lupta în play-off și au învins pe teren propriu cu 1-0 pe UTA Arad, prin golul înscris de Doua în minutul 90. Prahovenii se mențin pe locul secund în play-out, iar cu noile schimbări din conducere sunt încrezători că-și vor atinge obiectivele.

ADVERTISEMENT

Confruntarea dintre Petrolul Ploiești și UTA Arad a stârnit indignare în studiourile TV, toată lumea fiind dezamăgită de lipsa spectacolului. Fostul mare internațional Viorel Moldovan a catalogat meciul ca fiind unul de neprivit.

ADVERTISEMENT