News

Marian Godină, atac dur la adresa șefilor Poliției după întâlnirea cu interlopii: ”Mi-a fost rușine. Despre ce siguranță să vorbești?”

28.08.2020 | 09:23
Marian Godina atac dur la adresa sefilor Politiei dupa intalnirea cu interlopii Mia fost rusine Despre ce siguranta sa vorbesti
ADVERTISEMENT

Într-o postare pe blogul personal, polițistul Marian Godină a făcut o serie de comentarii extrem de dure pe tema recentului scandal în care a fost implicată Poliția Română, instituție a căror șefi s-au întâlnit cu membri ai clanurilor interlope.

Mai mult, Godină este revoltat de explicațiile șefilor din Poliție în cazul negocierilor pe care le-au purtat, în ceas de seară, cu interlopii din clanul Duduianu.

ADVERTISEMENT

Polițistul din Brașov este de părere că imaginea Poliţiei din România este tot mai proastă, iar mascații sunt văzuți ca ”bocitoarele la priveghi”.

Marian Godină atacă șefii Poliției după întâlnirea acestora cu interlopii

Imediat după conferința de presă susținută la sediul MAI de secretarul de stat Bogdan Despescu și de șeful Poliției Române, chestorul Liviu Vasilescu, Marian Godină a avut o ieșire virulentă în spațiul virtual cu un text foarte acid.

ADVERTISEMENT

”Am așteptat azi (n.r. joi, 27 august), cu mare nerăbdare, ora 14, pentru a asculta declarația de presă anunțată la MAI. N-am înțeles niciodată de ce ora 14 nu e ora 14:00 și tot timpul se lasă așteptați, dar mie îmi denotă o lipsă de respect față de public.

Trecând peste asta, am putut observa încă de la început lipsa mascaților care să flancheze vorbitorii și care, după mintea unora, să dea forță cuvintelor cu greu citite de pe foi. Între noi fie vorba, nu înțeleg de ce ar trebui să vii cu niște explicații simple despre ce ai făcut sau nu ai făcut și să ai nevoie să citești de pe foi.

ADVERTISEMENT

Primul a luat cuvântul domnul Despescu, persoană a cărei apariții publice mă duce mereu cu gândul că a avut curajul să dea în judecată ministerul pentru sporul de doctorat, doctorat despre care se spune că a fost plagiat. A vorbit mai nimic, despre grija fată de nobilii cetățeni și a lor sănătate. Mi-era mie jenă să ascult.”, a scris Godină.

Godină, despre discursul şefului Poliţiei Române: ”Mi-a fost rușine!”

Polițistul din Brașov a recunoscut că i-a fost rușine cu explicațiile șefului său pe linie de activitate în cadrul Poliției, Liviu Vasilescu, și a lansat o serie de întrebări pe marginea spuselor acestuia.

ADVERTISEMENT

Ne-a explicat şi domnul Vasilescu despre grija pe care o poartă cetăţenilor şi cum s-a acţionat foarte bine pentru siguranţa noastră. Din nou mi-a fost ruşine. Despre ce siguranţă să vorbeşti când te întâlneşti cu interlopii ca să negociezi pacea??? Dar mai ales mă irită cuvântul ăsta, interlop. Cum să zici de unii că sunt interlopi dacă ăia sunt liberi?

Păi dacă ştii că-s interlopi, că au clanuri, că fac infracţiuni, de ce sunt oamenii ăia liberi? Şi mai ales, de ce într-o ţară lovită de pandemie, în care zeci de familii şi-au îngropat morţii fără să-i poată vedea, şefii Poliţiei se întâlnesc cu clanurile pentru a le îmbuna?”, notează cadrul din Poliție.

Marian Godină mai scrie că imaginea Poliţiei este tot mai jos, iar mascaţii sunt văzuţi ca „bocitoarele la priveghi”. „Da, a fost o situaţie specială, dar dacă nu ştiai să o rezolvi, te puteai cere acasă. Deşi rezolvări erau multiple, fără circ, fără scandal şi fără întâlniri nocturne. Sau am ajuns să ne rugăm de infractori să respecte legea?”

ADVERTISEMENT