Life

Marian Godină, primul spectacol de stand up. Cât costă să asculți live glumele polițistului

Marian Godină va susține primul lui spectacol de stand-up comedy. Cât trebuie să plătești pentru a asculta live glumele sale.
18.01.2024 | 16:19
Marian Godina primul spectacol de stand up Cat costa sa asculti live glumele politistului
Biletele spectacolului polițistului deja sunt ”sold-out”. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Marian Godină va avea în curând primul său spectacol de stand-up comedy. Faimosul polițist a dat de veste fanilor că pot veni să-i asculte live glumele și că a pregătit un text de 20 de pagini. Mare i-a fost mirarea când toate biletele s-au cumpărat la doar o oră după ce a anunțat că pot fi achiziționate.

Marian Godină va susține primul spectacol de stand-up. Cât costă să-i asculți glumele

Marian Godină a dezvăluit, de altfel, în urmă cu  mai bine de o săptămână că va face parte dintru-un număr de stand-up comedy. Joi, 18 ianuarie, a făcut public site-ul de unde pot fi achiziționate biletele și a rămas uimit când a văzut că s-au cumpărat, toate, în doar 60 de minute.

ADVERTISEMENT

”Când mi-am scris textul pentru numărul meu de stand-up, m-am bucurat să văd că am avut suficientă inspirație încât să adun peste 20 de pagini. Pe moment uitasem că va trebui să-l și învăț. ‘Cine v-a lucrat aici?’ se numește și îl voi pune în scenă la finalul acestei luni, în București”,  a spus acum mai bine de o săptămână, polițistul, pe pagina sa de facebook.

De asemenea, Marian Godină s-a declarat onorat de faptul că stocul biletelor numărului său este epuizat. Nu se aștepta să fie atât de mare cererea. În același timp, consideră că va fi o presiune și mai puternică pe umerii săi pentru a-i ieși spectacolul asemeni unui profesionist.

ADVERTISEMENT

Polițistul nu va susține primul lui spectacol de stand-up comedy de unul singur, ci va avea alături și câțiva comedianți, precum Geo Adrian, Ioana State și George Dumitru. Marian Godină crede că oamenii au achiziționat biletele și din curiozitatea de a-l vedea pe el într-o nouă postură.

”Faptul că spectacolul a fost sold out la aproximativ o oră după ce am postat mă onorează, dar pune și o presiune în plus pe mine. Sunt conștient că în primul rând a fost curiozitatea cea care a îndemnat la cumpărarea biletelor, ci nu că aș fi eu comediant.

ADVERTISEMENT

Mai mult, este și meritul comedianților care vor apărea pe aceeași scenă. Vă mulțumesc și sper să nu plecați dezamăgiți”, a mai transmis Marian Godină oamenilor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Când va avea loc spectacolul polițistului

Concret, Marian Godină va putea fi văzut live, făcând glume, pe data de 29 ianuarie, într-un pub din București. În numărul său, va face referire, printre altele, și la renovarea casei proprii. În perioada verii din anul anterior și-a dedicat mare parte din timp acestui lucru.

ADVERTISEMENT

Cât despre biletele pentru spectacolul polițistului, ele variază ca prețuri. Unul întreg valorează 49 de lei, iar unul redus 31 de lei. Însă, dacă v-am stârnit interesul, iată că nu mai pot fi cumpărate altele, fiindcă stocul lor a fost epuizat.

ADVERTISEMENT
Tags: