Life

Marian Golea, previziuni pentru Anul Nou Chinezesc. Cine sunt zodiile norocoase

Marian Golea a făcut previziuni pentru Anul Nou Chinezesc. Ce zodii vor fi cele mai norocoase. Se anunță vești bune pentru ele.
22.02.2024 | 16:25
Marian Golea previziuni pentru Anul Nou Chinezesc Cine sunt zodiile norocoase
Marian Golea a dezvăluit ce zodii vor avea noroc. Sursa foto: Prima TV, thesun.co.uk/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marian Golea a făcut câteva previziuni pentru Anul Nou Chinezesc și a spus ce zodii vor fi cele mai norocoase. Pe de altă parte, unii nativi vor avea probleme.

Marian Golea a făcut previziuni pentru Anul Nou Chinezesc. Zodiile care o duc bine

Anul Nou Chinezesc a început pe 10 februarie, iar Marian Golea a făcut câteva previziuni pentru următoarea perioadă. Astrologul a anunțat probleme pentru întreaga omenire, iar banii vor apărea abia spre finalul anului.

ADVERTISEMENT

“În primul rând, datorită faptului că Anul Nou a început pe 10 februarie, astăzi, ieri și mâine se numesc zilele în care trebuie să te întâlnești cu prietenii, pui bazele cu cine vei pleca la drum.

Am intrat în perioada 9, despre care vreau să spun că este total diferită, față de ce am văzut anul trecut. Femeile vor fi la putere, atenție mare, vor avea mult noroc, dacă știu să-l folosească. Oamenii nu fac acțiuni și vor doar să aibă de bine. 

ADVERTISEMENT

Vor fi cutremure, incendii, accidente aviatice, nu avem ce face. Dacă e de rău, ce vreți să vă spun? Avertizările ar fi ca să nu stați în centrul casei, pentru că vă veți certa. Va fi o ceartă totală în Europa. 

Putem auzi de un cutremur foarte mare în Statele Unite. Lipsește prosperitatea, nu vom avea bani. Resurse vom avea, dar nu știm ce să facem cu ele.

ADVERTISEMENT

Anul acesta pentru România nu este formidabil. Mai apar și trădări. Banii apar spre sfârșitul anilor, dar puțin. Atenție mare la trădări”, a explicat Marian Golea în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Șobolan

Acești nativi se numără printre cei mai norocoși din această lună. Cu toate acestea, se pot certa cu cei din jur și pot apărea probleme pentru ei.

ADVERTISEMENT

Bivol

Bivolii trebuie să fie atenți deoarece pot avea loc accidente de metal, mașini, cuțite, după cum a precizat Marian Golea. Din fericire, această perioadă durează doar o lună.

Tigru

Aceste zodii au cea mai mare putere, dar nu acționează și nu sunt interesați de nimic. Nu fac prea mari progrese în această perioadă.

Iepure

Iepurii au noroc și le merge foarte bine în această perioadă. Nu are stele bune, dar nimeni și nimic nu îi poate atinge. Pot apărea doar mici probleme de sănătate.

Dragon

Din păcate, Dragonul are două stele proaste, de ceartă, așa că nu va fi o perioadă tocmai bună pentru ei, deoarece și-ar putea înrăutăți relațiile cu cei din jur.

Șarpe

Pentru Șarpe, situația din această perioadă ar putea fi la fel ca cea a Dragonului. Riscă să piardă ceva ce e el lor din cauza stelei jafurilor.

Cal

Acești nativi fac bani, dar vor avea parte de certuri pe tot parcursul anului. Pot intra în conflicte fără să realizeze, potrivit previziunilor lui Marian Golea.

Capră

Vor avea o perioadă bună, în mare parte, însă cei care au procese și lucruri rămase din urmă vor avea energie negativă tot anul,

Maimuță

Tigrul este dușmanul acestor nativi, însă lucrurile merg bine pentru Maimuțe, în rest. Ar trebui să aibă grijă la accidente sau la problemele de sănătate ale celor din familie.

Cocoș

Pentru acești nativi, astrologul anunță că vor avea steaua 5 a distrugerilor. Acest lucru nu înseamnă, totuși, că vor avea parte de distrugeri.

Câine

Câinii au steaua dragostei, însă în această lună au steaua 5, care nu îi ajută foarte mult. Aceștia sunt îndemnați să stea liniștiți și să nu se implice în conflicte.

Mistreț

În cazul Mistreților, sunt afectați la fel ca nativii Câini, care au steaua 5. Și ei sunt îndemnați să stea liniștiți în această perioadă.

ADVERTISEMENT