Life

Marian Golea spune cum să te ferești de energiile negative. “Nu lăsaţi pe nimeni să vă atingă copilul”

Marian Golea, sfaturi prețioase despre energiile negative. Cum să te ferești și mai ales ce să nu faci niciodată
16.03.2024 | 07:30
Marian Golea spune cum sa te feresti de energiile negative Nu lasati pe nimeni sa va atinga copilul
Marian Golea spune cum să te ferești de energiile negative și îți oferă un alt sfat prețios. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marian Golea a oferit de-a lungul timpului mai multe sfaturi utile pentru bunăstarea casei și a familiei. Nu a ezitat nici când a fost vorba despre energiile negative, energii pe care mulți le atrag în viața lor fără să își dea seama. Poate că ar fi cazul să fim mai atenți la câteva detalii care pot face diferența.

Marian Golea, adevărul despre enegiile negative. Cum să scapi de ele

Marian Golea a vorbit în trecut pentru emisiunea “Refresh by Oana Turcu”. Astrologul nu a ezitat și a intrat și într-un subiect cât se poate de fierbinte. Mai exact, acesta a acceptat să discute despre maniera în care trebuie să ne protejăm de vrăji şi energii negative.

ADVERTISEMENT

Există, astfel, câteva sfaturi de care trebuie să țineți cont neapărat. Este obligatoriu să puneți în aplicare încă de astăzi pentru a putea scăpa de eventuale probleme în viitor. Pentru că, până la urmă, relele apar în viața fiecăruia. Trebuie doar să știm cum să ne ferim de ele.

Și la ce trebuie să fim atenți încă de când deschidem ochii? La binele celor mici, la binele copiilor. Așa că, Marian Golea i-a sfătuit pe părinţi cum să îi protejeze pe micuţi. Pentru că, și în cazul lor, pot apărea o mulțime de energii negative.

ADVERTISEMENT

Marian Golea, sfaturi utile

“De mult timp oamenii încearcă să găsească remedii pentru magii şi furturi de energie. Nu lăsaţi pe nimeni să vă atingă copilul, mai ales pe stradă. Nu ştiţi ce energie poartă oamenii respectivi. (…)

Nodul mistic este un simbol care ajută la înlăturarea vrăjilor. Ciorapii pe dos nu au nicio noimă. Un om puternic nu poate fi niciodată atacat energetic. Amuletele ajută la protecţie”, a spus Marian Golea pentru sursa anterior citată.

ADVERTISEMENT

Așadar, lecția numărul 1 pentru toate mămicile, pentru toți tăticii. Sub nicio formă nu lăsați străini să vă atingă copilașii. Nu știți niciodată ce karmă au acei oameni, cu ce energii negative se apleacă asupra celor mici.

Cum să te ferești de energiile negative

Poate că o amuletă nu ar strica, dar paza bună, într-adevăr, trece primejdia rea în această situație. Generațiile se schimbă, apar alt fel de părinți, alte modalități de a-i crește pe cei mici.

ADVERTISEMENT

Așa că n-ar strica să-i transmitem bătrânei pe care nu o cunoaștem din parc că nu ne face plăcere să ne atingă copilul. O putem face frumos, elegant, fără ceartă sau scandal. Este dreptul nostru, este dreptul copilului nostru.

ADVERTISEMENT