Life

Mariana Cojocaru anunță ce zodii au parte de schimbări în iulie. Provocări mari pentru Fecioare

Mariana Cojocaru spune care sunt nativii cu modificări radicale în iulie. Persoanele din Fecioară trec prin evenimente uriașe.
08.07.2023 | 16:31
Mariana Cojocaru anunta ce zodii au parte de schimbari in iulie Provocari mari pentru Fecioare
Mariana Cojocaru spune care sunt nativii cu modificări radicale în iulie. Persoanele din Fecioară trec prin evenimente uriașe. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Mariana Cojocaru anunță ce zodii au parte de schimbări în iulie. Provocări mari pentru Fecioare.  Astrologul a spus în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars care sunt nativii cu modificări radicale pe toate planurile.

Mariana Cojocaru spune care sunt nativii cu modificări radicale în iulie. Persoanele din Fecioară trec prin evenimente uriașe

Berbec

În iulie vin examene obligatorii și eliminatorii de tip chironian. Ce nu ai înțeles vei fi întrebat chiar acum. Se cere o atenție sporită în zona sentimentală, dacă relația merită sau nu. E important gradul de compatibilitate cu partenerul sau copiii. Vin încercări și tensiuni deloc simple.

ADVERTISEMENT

Taur

Încercări pe destinul care e supus unor sporturi extreme. Riscuri și energii vulcanice. Vestea bună este că axa karmică părăsește zodia aceasta, dar provocările rămân pe măsură. Unii se pot trezi încolțiți, băgați în corzi de unele aspecte grele.

Gemeni

Destinul Gemenilor pare să fie înfrânat, gripat sau blocat în luna iulie și acum necesită urgent reparații, nicidecum cârpeli. Lucrurile nu mai pot fi tărăgănate mult. Trebuie să înțeleagă aspecte care ține de studii, spiritualitate sau reorientare profesională. Apar nemulțumiri și frustrări. Atenție la comunicare.

ADVERTISEMENT

Rac

Se conturează dileme ce țin de străinătate, carieră, tranzacții sau credite. În iulie nu reușesc să găsească răspunsuri la anumite întrebări cate îi preocupă și interesează de multă vreme. Deschideți bine ochii perioada asta pentru că există niște riscuri, presiuni și pierderi.

Leu

E o încărcătură foarte mare cu tensiuni periculoase și incisive care pot provoca suferință sau afecțiuni. În iulie nu este nimic simplu, trebuie să fii în gardă. Vestea bună este că unele persoane se pot îndrăgosti rapid. Risc de accidente, conflicte sau afecțiuni de care nu bănuiesc.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Lucrurile stau binișor, însă apar provocări cu un grad mare de risc, dușmani vizibili și invizibili. Sunt aspecte care țin de sănătate sau legat de cei cu care rezonezi. Adună sau provoacă o stare, află care e gradul de compatibilitate cu cineva din familie sau dintr-un cerc mai extins.

Balanță

Greul de acum începe, intră karma negativă, chiar dacă nu conștientizează acest lucru. Sunt vizate zone precum misiunea karmică de viață cu care au fost învestiți pe pământ, de acolo începe toată discuția, sau structura lor. Iulie este cu încercări pe zona emoțională, sentimentală și afectivă, dar și carieră.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scapă de poveri, dar apar schimbări bruște în carieră, ajung la extreme. Nu negociază cu destinul. Nu știu încotro să o ia, apar unele dificultăți. Mariana Cojocaru le transmite să se cunoască mai profund cu tot ce ține de soarta lor. Atenție la întrebările la care nu au găsit răspuns și ce îi macină.

Săgetător

Iulie aduce aventură, dar și lucruri din trecut care i-au marcat. Casa străinătății e una dură și riscantă. Casa studiilor superioare și cea a spiritualității sunt și ele marcate. Află dacă trăiesc boem în mediul lor. E un moment nepotrivit pentru luarea deciziilor.

Capricorn

Constrângeri provocate de un Pluton care este în mișcare retrogradă. Ele pot viza cariera sau starea de spirit, de șlefuirea lor interioară. Se întreabă de ce li se întâmplă tocmai lor anumite lucruri, dar acestea vin cu un scop. E spre binele lor.

Vărsător

Alianțe în pericol, dispute, separări, divorț și secrete ascunse. Nu rămâne indiferenți și impasibili la ce se întâmplă în jurul lor. E bine să-și facă o anumită evaluare în relație să vadă dacă e compatibil cu partenerul de viață.

Pești

Trebuie să fie atenți și cu ochii pe copii, dar și la relațiile profesionale. Apar blocaje în carieră, străinătate, afaceri sau studii. Trăiesc într-o lume a lor. Pot apărea probleme complicate legat de sănătate.

ADVERTISEMENT