Life

Mariana de la Puterea dragostei, în lacrimi! Ce a doborât-o pe concurentă. Imagini din culise

08.01.2021 | 13:51
Mariana de la Puterea dragostei in lacrimi Ce a doborato pe concurenta Imagini din culise
ADVERTISEMENT

Mariana de la Puterea dragostei a ajuns la capătul răbdărilor și a izbucnit în plâns, sătulă de conflictele din casă și de faptul că este acuzată că nu se hotărăște cu privire la pretendenții ei.

Concurenta pentru care Cristian Comănici, fratele Biancăi din sezonul trecut, s-a întors în casă este acuzată de ceva timp că se joacă cu sentimentele băieților care vor să fie cu ea, însă fata a explicat din nou că nu poate să se implice într-o relație dacă simte că nu i se potrivește acel partener.

ADVERTISEMENT

Tânăra a ieșit din living-ul unde se certa toată lumea cu toată lumea, nemaisuportând tensiunea creată, mai ales după cearta zdravănă pe care a avut-o cu Alexandra, principala ei rivală.

Mariana de la Puterea dragostei, în lacrimi

„Toată lumea știe că sunt sensibilă și dacă mă deranjează ceva plâng. Lasă-mă cu adversarii și toate lucrurile astea. Acum, sincer, eu de când mi-am pierdut tatăl am căutat ca bărbatul de lângă mine să aibă grijă de mine și să mă protejeze. Cum pot eu să-mi iau un bărbat care nu e în stare să facă nimic pentru mine, dacă eu nu văd asta?”, a spus Mariana ștergându-și lacrimile.

ADVERTISEMENT

Rareș a fost iritat de spusele femeii pe care vrea să o cucerească și a contrazis-o, spunându-i că el a făcut tot ce a putut să îi arate că poate fi bărbatul de care are nevoie.

Nu vrea să fie cu niciunul din pretendenții ei

Mariana a mai spus că s-a săturat să fie atacată de persoane care ar trebui să se uite la ele în primul rând și la ce greșeli fac, referindu-se aici în special la Alexandra, cu care a intrat de multe ori în conflicte.

ADVERTISEMENT

Alături de tânără, în culise, au fost Cristi Comănici și Rareș, cei doi băieți pe care fata îi ține în șah, însă niciunul nu a reușit să o facă să se liniștească. Cel care a reușit să îi smulgă un zâmbet a fost Nicos, care le-a spus celor doi pretendenți ceea ce Mariana a avut curajul cu greu să o facă, faptul că nu vrea să fie cu niciunul.