Life

Mariana Moculescu are o meserie bănoasă. Ce face după ce s-a întors din Italia

Mariana Moculescu a revenit pe meleagurile natale, după aproape 10 ani petrecuți departe de România. Fosta soție a compozitorului Horia Moculescu a dezvăluit ce face acum, dar și în ce afacere a investit.
09.06.2021 | 20:04
Mariana Moculescu are o meserie banoasa Ce face dupa ce sa intors din Italia
Mariana Moculescu are o meserie bănoasă. Ce face după ce s-a întors din Italia. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Bruneta în vârstă de 53 de ani o duce foarte bine din punct vedere financiar. Vedeta a mărturisit la un moment dat că este gata să-și deschidă un studio de videochat, dar ulterior și-a schimbat planurile.

Fosta soție a lui Horia Moculescu s-a consultat cu mai multe persoane și a realizat că nu este o idee tocmai bună. Așa a ajuns să aibă o colaborare de succes cu un prieten foarte apropiat din București.

ADVERTISEMENT

Mai exact, în momentul de față Mariana Moculescu lucrează într-o agenție imobiliară, care îi oferă resursele necesare pentru a-și acoperi chiria și cheltuielile zilnice.

Mariana Moculescu, loc de muncă. Cu ce se ocupă în prezent

„Nu, nu mi-am deschis studio de videochat. Și chiar am stat de vorbă cu anumite persoane care lucrează în acest domeniu și singură am hotărât că nu-mi doresc asta.

ADVERTISEMENT

Colaborez cu un prieten care are o agenție de imobiliare. Am posibilitatea încât să îmi plătesc chiria, cât și restul cheltuielilor”, a spus Mariana Moculescu pentru redactia.ro.

Vedeta nu renunță la visul de a avea propria afacere, să devină antreprenoare, însă până atunci se bucură că a revenit în România după ce a stat în Italia și în Germania o perioadă destul de lungă de timp.

ADVERTISEMENT

„Momentan sunt în standby, îmi doresc să am ceva al meu, o firmă a mea”, a adăugat fosta soție a lui Horia Moculescu, mai arată sursa menționată.

În prezent, bruneta stă pe Calea Victoriei, într-un apartament, nu într-o garsonieră cum s-a crezut până acum. Mariana Moculescu stă în chirie, precizând că este mulțumită pentru că locuința este aproape de cea a fiicei sale, Nidia.

ADVERTISEMENT

Mariana Moculescu, bucuroasă că s-a întors în România

Vedeta este în culmea fericirii de când a ajuns în București, după ce a stat în Munchen și în Toscana și a văzut mai multe orașe europene. Crede că Bucureștiul are ceva aparte, revenirea în România însemnând un lucru important pentru ea.

Fosta soție a lui Horia Moculescu e pregătită pentru o nouă relație, ea trecând și prin cabinetul medicilor esteticieni pentru mici retușuri. Și-a pus acid hialuronic în buze și botox pentru a-și masca ridurile, dar a apelat și o liposucție.

Mariana Moculescu și-a dorit să se reinventeze, să fie mai frumoasă și să reîntinerească, motiv pentru care a optat și pentru o intervenție de întinerire la nivelul feței.

ADVERTISEMENT
Tags: