Life

Mariana Moculescu vrea să îl recucerească pe Horia Moculescu! Fosta soție a artistului are planuri mari

Mariana Moculescu vrea să îl recucerească pe fostul soț, de care a divorțat cu mulți ani în urmă. Aceasta are planuri mari.
16.02.2023 | 17:39
Mariana Moculescu vrea sa il recucereasca pe Horia Moculescu Fosta sotie a artistului are planuri mari
Mariana Moculescu vrea să îl recucerească pe Horia Moculescu. foto Colaj Fanatik / Capturi Youtube (Antena 1 și TVR)
ADVERTISEMENT

Mariana Moculescu are planuri mari și vrea să-l recucerească pe fostul său soț, faimosul Horia Moculescu. Aceasta are și un plan pentru a-l recâștiga pe fostul său soț.

Mariana Moculescu vrea să îl recucerească pe Horia Moculescu

Mariana Moculescu este decisă să îl recucerească pe fostul său soț. Și pentru afacerea acest lucru are planuri mari. Pentru că știe că fostul ei soț a fost mereu stupefiat de frumusețea sa și de asemănarea sa izbitoare cu actrița Raquel Welch, care a murit acum, Mariana Moculescu vrea să folosească acest lucru în avantajul ei.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Horia Moculescu a cumpărat o perucă asemănătoare coafurii pe care o avea în trecut celebra actriță de la Hollywwwod și este convinsă că va ajunge în acest fel la inima fostului său soț pentru a doua oară.

„Atunci când m-a cunoscut a spus că semăn extraordinar de bine cu actrița Raquel Welch. Chiar și fostei lui soții, pe vremea aceea era nevasta lui, i-a spus că a cunoscut o fată care seamănă izbitor cu actrița hollywoodiană Raquel Welch. (…)

ADVERTISEMENT

Am cumpărat o perucă asemănătoare coafurii pe care o avea actrița (…) Se va reîndrăgosti de mine și sper să îi priască”, a mărturisit Mariana Moculescu la Antena Stars.

Mariana Moculescu, pregătită să iubească din nou

Mariana Moculescu este foarte deschisă în ceea ce privește iubirea și spune că este pregătită să se reîndrăgostească din nou, chiar și de fostul ei soț.

ADVERTISEMENT

Despre celebrul artist, aceasta a avut numai cuvinte de laudă și a spus că mereu a ajutat-o atunci când i-a cerut acest lucru și l-a numit pe Horia Moculescu un adevărat gentleman.

„Cine știe ce se întâmplă în această primăvară. Mă pot reîndrăgosti, chiar și de Horia. (…) Mă ajută în continuare dacă îi cer ajutorul. Este foarte gentleman cu mine Horia.

ADVERTISEMENT

Este foarte domn și este un bărbat care… mă rog, în anumiți ani își pierduse calitățile, dar am rămas foarte plăcut impresionată că este un gentleman în ultima perioadă”, a mai spus aceasta pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: