Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Marica, soluţie surpriză pentru atacul României cu Israel: “Vine cu un elan tânăr, cu entuziasm!”

Ciprian Marica a găsit o soluție surpriză pentru atacul României cu Israel. Acționarul de la Farul nu mizează pe fostul atacant al constănțenilor, Denis Alibec.
18.11.2023 | 10:05
Marica solutie surpriza pentru atacul Romaniei cu Israel Vine cu un elan tanar cu entuziasm
Ciprian Marica a găsit o soluție surpriză pentru atacul României cu Israel. Acționarul de la Farul nu mizează pe fostul atacant al constănțenilor, Denis Alibec.
ADVERTISEMENT

Fostul atacant al echipei naționale a discutat despre formația antrenată de Edi Iordănescu. Ciprian Marica a găsit o soluție surpriză pentru atacul României cu Israel. Acționarul minoritar de la Farul Constanța nu mizează pe Denis Alibec. Totodată, fostul internațional este de părere că “tricolorii” ar trebuie să joace pe contraatac.

Marica, soluţie surpriză pentru atacul României cu Israel

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Ciprian Marica a găsit o soluție surpriză pentru atacul României cu Israel. Fostul internațional a fost pus să aleagă dintre Denis Alibec, fostul jucător de la Farul Constanța și Denis Drăguș, atacant la Gaziantep.

ADVERTISEMENT

“Drăguș mi se pare că are mult mai mare vână, energie, forță, calitate tehnică, un vârf de pătrundere. Mi se pare că vine cu euforia jucătorului tânăr. Eu aș merge pe Drăguș. Sigur, depinde și de abordarea partidei.

Aici antrenorul știe cum își face tactica. Poți să joci și cu Alibec dacă te gândești că o să domini și o să poți să pui probleme și să te lupți de la egal la egal.

ADVERTISEMENT

Sau chiar să ataci, să fii în careu. Poate e un jucător mai bun de careu și de execuție Alibec. Acum depinde”, a declarat Ciprian Marica.

“România trebuie să joace pe contraatac”

Ciprian Marica a mai discutat și despre stilul pe care echipa lui Edi Iordănescu ar trebui să îl abordeze în următoarele dueluri. La FANATIK SUPERLIGA, fostul internațional este de părere că România joacă cel mai bine atunci când se folosește de contraatac.

ADVERTISEMENT

Marica este de părere că echipa națională are în acest moment jucătorii potriviți pentru a aborda acest stil: “De când știu eu, echipa noastră națională a jucat bine, când a jucat pe contraatac. Și a folosit arma contraatacului.

Sigur, un contraatac susținut, unul care pleacă de la fundașii centrali care urcă și duc echipa în jumătatea terenului. Nu aveam vârf de contraatac înainte, acum avem. Avem și benzi de contraatac”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Marica a tras semnalul de alarmă pentru echipa națională a României

ADVERTISEMENT