Life

Marile cinematografe din mall-uri se redeschid. Află în ce condiții și ce filme poți vedea

Măsurile de relaxare deschid și marile cinematografe din mall-uri. În anumite condiții, impuse de micșorarea la maxim a riscurilor de infectare cu SARS-CoV-2.
18.05.2021 | 13:54
Marile cinematografe din malluri se redeschid Afla in ce conditii si ce filme poti vedea
Marile cinematografe din mall-uri se redeschid. Află în ce condiții și ce filme poți vedea. Sursa foto: cineplexx.ro
ADVERTISEMENT

Măsurile de relaxare deschid și marile cinematografe din mall-uri. În anumite condiții, impuse de micșorarea la maxim a riscurilor de infectare cu SARS-CoV-2, nu am scăpat încă de pandemia de COVID-19, dar este un pas, între alți pași de revenire la o viață cât de cât normală.

Filmele vizionate la cinematografele din mall-uri, în săli moderne și în condiții deosebite de vizionare, atât tehnice cât și de confort, erau un punct de atracție înainte de nenorocirea care a lovit omenirea în urmă cu un an și jumătate, pandemia de COVID-19 și s-a așezat în calea vieții noastre normale.

ADVERTISEMENT

Oricum mall-urile constituiau, constituie și vor constitui locurile de „promenadă”, de weekend, dar nu numai, pentru majoritatea tinerilor, dar nu numai. Acum, cu redeschiderea cinematografelor, cu atât mai atractive vor deveni aceste oaze de „1000 de magazine într-unul singur”. Sau, mai bine zis, 1000 de activități într-o singură locație. Urmează să se repopuleze și stadioanele, dar acolo regulile sunt mai stricte, deși activitatea este în aer liber.

Marile cinematografe din mall-uri se redeschid. Află în ce condiții și ce filme poți vedea

Cinematografele Cineplexx constituie o rețea de săli în mai multe mall-uri din București și din țară. Se vor redeschide și ele din 28 mai, la fel ca și alte lăcașuri de cultură.

ADVERTISEMENT

FANATIK a luat legătura cu managerul de marketing și PR de la Cineplexx, Mădălina Panțucu, care a oferit detalii despre reluarea activității în cinematografele rețelei.

Da, în sfârșit așteptarea ia… sfârșit! Filmele revin pe marile ecrane din cinematografele Cineplexx începând de vineri, 28 mai, în toate cele cinci locații, adică mall-urile Băneasa și Titan din București, precum și în mall-uri din Sibiu, Târgu-Mureș și Satu-Mare – Mădălina Panțucu

Sălile noastre de spectacol vor fi pregătite să găzduiască din nou spectatorii și fascinantul univers cinematografic, cu cele mai avansate tehnologii de imagine și sunet – Mădălina Panțucu

Cât va costa biletul și de ce gratuități vor beneficia cinefilii

După o pauză atât de lungă, noile lansări de filme și… popcornul mereu cald și delicios vor susține divertismentul atât de râvnit de cinefili. Mădălina Panțucu are încredere că „obiceiul de a ieși la cinema va reveni rapid în topul preferințelor publicului și, pe fondul unui climat de stabilitate și redresare națională, Cineplexx va miza în continuare pe calitatea experienței cinematografice oferite clienților săi”.

ADVERTISEMENT

Primul weekend la Cineplexx, între 28 – 30 mai, deschide maratonul filmelor de familie cu pachete speciale la doar 8 lei biletul, cu popcorn și suc gratuite – Mădălina Panțucu

Ce filme poți vedea în primul week-end „free” în cinematografele Cineplexx

„Vara la cinema continuă în forță cu super-producții noi, precum filmul animat «Tom și Jerry», acțiunea «F9» din seria «Furios și Iute», apoi «Cruella» de la Disney, noul capitol terifiant din seria «Conjuring» – «E mâna diavolului» și multe altele pentru toți cei care vor căuta să evadeze din cotidian la răcoarea din fața marelui ecran”, ne-a mai dezvăluit managerul de marketing & PR al rețelei de cinematografe Cineplexx.

Cât despre măsurile de siguranță pentru spectatori, „normele de igienă, distanțare socială și siguranță vor fi respectate cu strictețe, astfel încât vizitatorii să se bucure relaxați de revenirea la marele ecran și de o vizionare excelentă”. Plus conștiința fiecăruia dintre spectatori de a se fi vaccinat până acum contra infectării cu SARS-CoV-19.

ADVERTISEMENT

De altfel, programul complet al cinematografelor Cineplexx, împreună cu detalii despre bilete și promoții le poți găsi în orice moment pe site-ul www.cineplexx.ro sau în aplicația Cineplexx disponibilă gratuit pe iOS și Android.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 25 de ani în industria de profil.

  • 60 de cinematografe în 12 țări are compania Cineplexx în prezent: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România, unde deține cele 5 locații amintite – mall-urile Băneasa și Titan din București, mall-uri din Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.
  • 31 octombrie 1996 este data inaugurării primului cinematograf Cineplexx, în Graz, Austria. Pe piața cinema din România a intrat în aprilie 2019
ADVERTISEMENT