Fotbal intern

Dinamo a plecat la Kiev pentru amicalul cu echipa lui Mircea Lucescu. Marin Hîldan, invitat special. Update exclusiv

26.03.2021 | 10:48
Dinamo a plecat la Kiev pentru amicalul cu echipa lui Mircea Lucescu Marin Hildan invitat special Update exclusiv
Dinamo a plecat la Kiev pentru amicalul cu echipa lui Mircea Lucescu. Marin Hîldan, invitat special. Update exclusiv
ADVERTISEMENT

Marin Hîldan și nepotul său, Cătălin Hîldan Jr. vor face deplasarea la Kiev pentru amicalul cu echipa lui Mircea Lucescu alături de delegația „câinilor”.

Delegația lui Dinamo a plecat spre Kiev

UPDATE, 26 martie, ora 10:51 / Dinamoviștii s-au îmbarcat în această dimineață la bordul unei curse Wizz-Air cu destinația Kiev, iar din delegația „câinilor” nu a lipsit Marin Hîldan, tatăl „Unicului Căpitan”, care va avea șansa să vadă pe viu debutul nepotului său în tricoul alb-roșu.

ADVERTISEMENT
Poza de grup a „cainilor” inainte de imbarcarea spre Kiev
Poza de grup a „cainilor” inainte de imbarcarea spre Kiev

Alături de jucătorii și staff-ul lui Gigi Mulțescu, din delegația „câinilor” fac parte și câțiva fani-acționari din programul DDB, care și-au încurajat favoriții chiar de pe pista aeroportului.

Până și în interiorul aeronavei, locurile au fost decorate cu sigla DDB (Doar Dinamo București) și în culorile alb-roșu ale trupei din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT
Aeronava este „gatita” in culorile alb-rosii, iar pe scaune se afla sigla DDB
Aeronava este „gatita” in culorile alb-rosii, iar pe scaune se afla sigla DDB

Lotul lui Dinamo pentru amicalul de la Kiev

UPDATE, 25 martie, ora 20:30 / FANATIK a aflat care sunt cei 22 de jucători pe care Gigi Mulțescu se va baza la Kiev pentru amicalul cu echipa lui Mircea Lucescu. Așa cum site-ul nostru a anunțat în exclusivitate, din lotul alb-roșiilor nu va lipsi Cătălin Hîldan Junior, care va evolua cu numărul 24 pe tricou. Așa cum FANATIK a dezvăluit încă din 24 martie, din lotul care se va deplasa la Kiev nu vor face parte Ante Puljic, Paul Anton, Steliano Filip și Adam Nemec. Acesta este lotul complet pe care se va baza Gigi Mulțescu:

Gudmund Kongshavn – 1
Aleksander Mitrovic – 34
Deian Sorescu – 22
Geani Crețu – 32
Florin Bejan – 30
Marco Ehmann – 6
Ricardo Grigore – 27
Cătălin Hîldan Jr. – 24
Antonio Alexandru Bordușanu  – 20
Cristian Ionescu – 3
Janusz Gol – 55
Alexandru Rauta – 5
Vlad Achim – 77
Claudiu Stan – 15
Valentin Borcea – 28
Diego Fabbrini – 31
Ahmed Bani – 38
Johnatan Morsay – 26
Andreas Mihaiu – 98
Robert Moldoveanu – 99
Andrei Blejdea – 19
Cătălin Măgureanu – 29

ADVERTISEMENT

Știre inițială, 25 martie, ora 18:35

Amicalul de gală dintre Dinamo Kiev și Dinamo București ar trebui să se dispute duminică pe stadionul Olimpic din Kiev, ocazie cu care fanii-acționari din programul DDB speră să strângă și cei 200.000 de euro rămași pentru a lua licența.

FANATIK a anunțat în exclusivite însă că nu mai puțin de patru jucători titulari și doi oameni din staff-ul lui Gheorghe Mulțescu sunt infectați cu coronavirus și nu vor face deplasarea la Kiev.

ADVERTISEMENT

Marin Hîldan și nepotul „Unicului căpitan”, alături de Dinamo, la Kiev

FANATIK a aflat în exclusivitate că Marin Hîldan, alături de nepotul său, Cătălin Hîldan Jr. vor face parte din delegația „câinilor” de la meciul de sâmbătă de la Kiev, alături de alți invitați ai clubului.

Astfel, conform informațiilor noastre, Dinamo ar trebui să decoleze de pe aeroportul Henri Coandă, vineri, 26 martie, de la ora 10:00 spre capitala Ucrainei, la bordul unui avion charter, în care se vor îmbarca 40-45 de persoane.

Ideea organizării acestui meci a plecat tot de la fanii-acționari din programul DDB care au vrut să organizeze un meci special pe un stadion mult mai mare, pentru a putea vinde un număr record de bilete. Kievul a fost cea mai bună soluție, ținând și de distanța mică, lucru extrem de important în contextul pandemiei.

Cătălin Hîldan Jr. va fi în lotul lui Dinamo pentru meciul de la Kiev

FANATIK a aflat în exclusivitate că antrenorul lui Dinamo, Gheorghe Mulțescu, a luat decizia ca nepotul regretatului Cătălin Hîldan să fie în lotul „câinilor” pentru meciul echipa lui Mircea Lucescu și ar putea debuta astfel la prima echipă a lui Dinamo.

Dinamoviștii vor fi tratați ca niște oaspeți de seamă și au fost invitați de către ucrainieni să stea în cantonamentul echipei lui Mircea Lucescu, în timp ce restul membrilor delegației care au fost invitați la Kiev vor sta la un hotel din capitala Ucrainei, conform informațiilor noastre.

Gheorghe Mulțescu va definitiva lotul de 22 de jucători care se va deplasa la Kiev doar după ce se vor primi rezultatele testelor COVID-19, care vor fi aflate în această seară. În cazul în care la echipa va fi un focar extins de coronavirus, sunt șanse ca amicalul cu Mircea Lucescu să pice sau să fie reprogramat pentru o dată ulterioară.

  • 200.000 de euro e suma de care Dinamo mai are nevoie pentru achita toate datoriile
  • 100.000 de euro ar fi putut strânge cei din DDB prin vânzarea celor 140 de bilete
  • 17 ani are Cătălin Hîldan Jr.
ADVERTISEMENT