Life

Marina Almășan, acuzații grave la adresa soției lui Victor Socaciu: „A fost ajutat să plece dintre noi”

Marina Almășan a făcut acuzații grave la adresa soției lui Victor Socaciu și a spus că aceasta ar fi contribuit la moartea lui, fie că a făcut-o sau nu conștient.
28.04.2022 | 10:03
Marina Almasan acuzatii grave la adresa sotiei lui Victor Socaciu A fost ajutat sa plece dintre noi
Marina Almășan, acuzații grave la adresa soției lui Victor Socaciu. Foto: Colaj Faantik / Facebook
ADVERTISEMENT

Marina Almășan este nemulțimută de declarațiile făcute în presă de soția lui Victor Socaciu. Fosta parteneră a artistului susține că acesta era „hăituit” pentru a face concerte, chiar dacă se simțea rău.

Marina Almășan o critică pe soția lui Victor Socaciu

Marina Almășan este de părere că soția lui Victor Socaciu trebuia să se aștepte ca acesta să se stingă, având grave probleme de sănătate și fiind vizibil mai slăbit.

ADVERTISEMENT

Conform vedetei TV, ea a rămas siderată când a aflat că Brândușa Simion plănuia concerte în viitorul apropiat pentru soțul său, dar acestea nu au mai avut loc, după decesul artistului.

„Citesc, bunăoară, siderată cum femeia care i-a gestionat lui Victor Socaciu ultimii ani din viață declară cu nonsalanță prin interviuri că… nu se aștepta că artistul să moară și că, mai mult, ei plănuiau chiar nu știu ce turnee, în viitorul apropiat”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Marina Almășan susține că Brândușa Simion pretinde că l-a iubit pe marele artist, deoarece nu a văzut că acesta se stingea încet, fiind chinuit de suferință, inclusiv pe scenă.

Vedeta TV a spus că toți au observat degradarea stării generale a lui Victor Socaciu, dar cel mai probabil soția sa nu a văzut sau a refuzat să vadă că el era „mutilat de suferință”.

ADVERTISEMENT

„Cum, oare, un om care pretinde acum prin interviuri că “a iubit”, nu a văzut cum cel de lângă el se stingea treptat, ca o lumânare, hăituit pe drumuri, cum de nu-i constată degradarea avansată, când și un simplu privitor din afară constată, cu ochiul liber, din filmări, fotografii sau din sălile de spectacol, cum îndrăgitul artist devenise de nerecunoscut, mutilat fizic de suferință?”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Victor Socaiu și Marina Almășan
Victor Socaiu și Marina Almășan. Foto: Hepta

Acuzații grave făcute de Marina Almășan

Acuzații grave au fost făcute de Marina Almășan, cea care i-a fost 16 ani alături lui Victor Socaciu. Aceasta a acuzat că acesta a fost ajutat să moară, fie că soția lui a făcut acest lucru conștient sau nu, l-a împins prea mult să meargă la concerte și spectacole, când el trebuia să se odihnească.

ADVERTISEMENT

„Dar, asta e, când partenerul de viață e și impresar, criteriile financiare probabil că depășesc trâmbițata “iubire”…

Rămân la concluzia că, în mod conștient sau nu, artistul Victor Socaciu a fost “ajutat” să plece mai repede dintre noi…”, a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT