Life

Marina Almășan, dezvăluiri sfâșietoare despre Victor Socaciu: „La mormânt am refăcut familia noastră”

Marina Almășan a vorbit despre trădarea lui Victor Socaciu și iertarea care a venit, din păcate, mult prea târziu. Ce spune prezentatoarea?
30.06.2023 | 15:30
Marina Almasan dezvaluiri sfasietoare despre Victor Socaciu La mormant am refacut familia noastra
Marina Almășan, confesiuni emoționante despre Victor Socaciu. Foto: Captură Kanal D2/ știrileprotv.ro/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Marina Almășan face dezvăluiri dureroase despre trădarea pe care a simțit-o în relația cu Victor Socaciu. Prezentatoarea de la TVR 2 a spus, cu o sinceritate debordantă, cât de greu i-a fost să afle că fostul ei soț, pentru care se preocupa când era bolnav, și-a găsit o altă femeie.

Marina Almășan, despre cum a trecut peste trădarea lui Victor Socaciu

Vedeta TVR a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că peste această trădare nu a putut trece cu ușurință. Iertarea a venit când a fost prea târziu! După cum știm cu toții, artistul s-a stins din viață în luna decembrie a anului 2021.

ADVERTISEMENT

„Peste această trădare n-am putut trece nici măcar după ce trecuseră niște ani și primisem destule semne ale regretelor lui Victor. Văzând că atitudinea mea e ”de stâncă”, el s-a resemnat.

Și… după ceva ani, a ales să-și continue viața accesând un post departe de țară. Și, cu această ocazie, regulile noului post obligându-l la o relație oficială, a făcut acest pas”, a declarat Marina Almășan pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Confesiuni emoționante: „La mormântul său am refăcut familia noastră de altădată”

Abia după ce bărbatul cu care prezentatoarea are un fiu, pe nume Victor, a trecut la cele veșnice s-a produs și iertarea. În continuare, Marina Almășan face o confesiune tulburătoare.

„Iertarea i-am dat-o mult mai târziu… Sau prea târziu, cum ar spune unii. La mormântul său, unde, împreună cu fiul nostru, am refăcut, pentru câteva triste momente, familia noastră de altădată”, ne-a mărturisit Marina Almășan.

ADVERTISEMENT

Despre această pierdere dureroasă și alte aspecte ale vieții sale, Marina a vorbit în emisiunea „În oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță la Kanal D2.

Confesiunile Marinei Almășan în emisiunea „În oglindă”

Marina va apărea în ediția de azi, 30 iunie 2023, de la ora 22:00. În cadrul acestui show emoționant, realizatoarea de televiziune va vorbi despre părinții ei și legătura specială cu aceștia. Evident, și cât de mult a însemnat Victor Socaciu în viața ei, printre altele.

ADVERTISEMENT

„Victor a fost toată viața un rebel. A suportat foarte greu să i se spună ce are de facut… El a tolerat aceste opreliști în numele iubirii pe care o avea pentru mine. Apoi a început să le încalce. Aici a început, de fapt, marea trădare. Acum, după ani, îmi dau seama că nu a fost o înșelare a mea, ca femeie. 

El, dorindu-și foarte mult să își continue activitatea de artist – și îl înțeleg acum, după moartea lui – să meargă pe scene, să cânte, chiar dacă era parlamentar. Am încercat să îl domolesc puțin…”, a povestit Marina Almășan în emisiunea lui Mihai Ghiță.

Cum a aflat Marina Almășan că Victor Socaciu se întâlnea cu alta

Vedeta TVR mai scoate la iveală și cum a aflat despre trădarea fostului ei soț. În timpul unor presupuse vizite medicale și analize pentru transplantul său renal, acesta era însoțit de o misterioasă doamnă. Identitatea ei a aflat-o, ulterior, toată țara

„El a zis ca mine, că așa va face. După care a început să meargă în teritoriu… A început foarte des, brusc, să meargă la întâlniri cu alegătorii… După aceea am aflat ca el, de fapt, atunci când mergea în teritoriu, sau chipurile, la Cluj să își facă analize, în urma transplantului, de cele mai multe ori mergea la niște mici spectacole. Spectacolele i le organiza doamna cu care după aceea a și rămas”, a mai spus Marina Almășan despre trădarea lui Victor Socaciu, la Kanal D2.

 

 

ADVERTISEMENT