Life

Marina Voica a făcut senzație la repetițiile pentru Festivalul de la Mamaia. Cum cântă live la 86 de ani: “O întreagă istorie”

Marina Voica, apariție de senzație la repetițiile pentru Festivalul de la Mamaia. Artista de 86 de ani a impresionat pe toată lumea.
25.08.2023 | 19:15
Marina Voica a facut senzatie la repetitiile pentru Festivalul de la Mamaia Cum canta live la 86 de ani O intreaga istorie
Cât de bine cântă marina Voica live, la 86 de ani. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Astăzi au avut loc repetițiile pentru Festivalul de la Mamaia, iar Marina Voica a făcut senzație pe scenă, la 86 de ani. Interpreta de muzică ușoară cântă la fel de bine ca întotdeauna.

Marina Voica, senzație pe scenă la repetițiile pentru Festivalul de la Mamaia. Cât de bine cântă live, la 86 de ani

După 11 ani de absență, Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia revine astăzi, 25 august 2023, și va ține tot weekend-ul. Evenimentul va avea loc în Piațeta Perla din Mamaia.

ADVERTISEMENT

Este un eveniment aniversar, iar pe scenă vor urca cei mai cunoscuți artiști de muzică ușoară din România. Spectatorii vor putea vedea, de asemenea, și Orchestra Festivalului, care este dirijată de Daniel Jinga.

Artiștii au făcut repetiții pentru spectacol, printre care și Marina Voica, în vârstă de 86 de ani. Artista a interpretat live piesa “Și afară plouă, plouă”. Aurelian Temișan și dirijorul orchestrei au fost surprinși de calitățile vocale ale interpretei.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Te cunosc de undeva a filmat-o pe cântăreața de muzică ușoară și a postat clipul video pe rețelele sociale. Artistul este vizibil emoționat și a avut numai cuvinte de laudă la adresa Marinei Voica.

“Marina Voica (86 de ani) cântă live, cu orchestra – Mamaia 2023 – Avem pe scenă o întreagă istorie! Ce poate fi mai minunat?”, a scris Aurelian Temișan în descrierea videoclipului.

ADVERTISEMENT

Ce artiști vor mai urca pe scena de la festival

Vineri seară, de la ora 19:00, vor urca pe scenă Călin Geambașu, Florentina Ciuna, Narcisa Suciu, Xenti și Andreea Runceanu, Alexandra Ungureanu, Carmen Trandafir, Andrei Bănuță, Romanița Duminică și K1.

Vor cânta, de asemenea, și trupe precum Direcția 5 și Holograf. Tot vineri seară vor avea loc momente speciale, cum ar și remember-uri Mihaela Runceanu și Mădălina Manole.

ADVERTISEMENT

Mai mult, vor avea loc decernări de trofee pentru contribuția la Festivalul Mamaia de-a lungul timpului. Cei care au contribuit semnificativ în cadrul festivalului, dar nu mai sunt printre voi, vor fi omagiați.

Evenimentul este deja sold-out. Din fericire, festivalul va putea fi urmărit live la TVR2, Magic TV, Kiss TV și Rock TV, începând cu ora 19:00. “Ne face o plăcere deosebită să fim parte la acest festival cu totul și cu totul special”, a transmis Horia Ghibuțiu, ofițerul de presă al festivalului.

Acesta a mai adăugat că festivalul este “o foarte frumoasă legătură între vechi și nou. Practic, încercăm să ducem mai departe tradiția acestuia, nu doar prin calitatea interpreților care i-au adus glorie festivalului în sine, ci și prin punerea în scenă”, potrivit click.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: