Life

Marina Voica are un vis incredibil la 85 de ani! Confesiunea ei i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Marina Voica a dezvăluit care este marea ei dorință, la vârsta de 85 de ani. I-a uimit pe toți!
21.09.2021 | 15:49
Marina Voica are un vis incredibil la 85 de ani Confesiunea ei ia lasat pe toti cu gura cascata
Mvrina Voica, jovială la 85 de ani. Foto: captură PRO TV.
ADVERTISEMENT

Marina Voica apare din ce în ce mai rar în public, iar de fiecare dată când oferă un interviu devine un adevărat spectacol.

Renumita cântăreață s-a retras de ceva ani la Breaza, acolo unde a găsit liniștea de care avea nevoie.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 85 de ani, Marina Voica este mai în formă ca oricând. Nu și-a pierdut simțul umorului și, după o viață întreagă dedicată carierei muzicale, încă mai are lucruri pe care visează să le realizeze.

Marina Voica, viață liniștită la Breaza

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, artista a vorbit despre viața ei departe de forfota Capitalei, de care nu îi este dor deloc, dar și despre cum trăiește în orașul de la munte.

ADVERTISEMENT

Marina spune că tot Universul ei este acum la Breaza, oraș în care se simte extraordinar și de unde nu mai vrea să plece,

„Sigur, mă duc cu mașina că sunt leneșă. De 40 de ani conduc. La Breaza am totul aproape, piața, magazine, chiar și un spital”, a mărturisit încântată de locul în care s-a stabilit.

ADVERTISEMENT

Întrebată de prezentator despre bucuriile și regretele vieții sale, cântăreața a spus că este o fire destul de pesimistă. Deși pune mereu răul în față, știe să aprecieze lucrurile bune care i se întâmplă.

„Sunt destul de pesimistă. Dacă se întâmplă foarte bine, știu că vine răul. Cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat este că sunt vie, nevătămată”, a continuat Marina Voica.

ADVERTISEMENT
marina voica
Marina Voica, invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță. Foto: PRO TV

Cântăreața vrea să ajungă în spațiul cosmic

Declarația care i-a lăsat pe toți cu gura căscată a fost despre unul din marile sale vise, dacă nu chiar cel mai mare.

Interpreta de muzică ușoară a spus că își dorește foarte tare să zboare în spațiul cosmic. Și-ar dori mult să apuce vremurile în care călătoriile în afara Terrei să fie ceva mai accesibile din punct de vedere financiar.

„Le-am spus fetelor că aș vrea să zbor în spațiu. Când mă duc undeva se strâng oamenii lângă mine și începe intervievarea. Aș pleca în Cosmos. O să înceapă moda și o să scadă și prețurile (n.r.: la călătoriile în spațiu)”, a precizat Marina Voica.

Marina Voica este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi. Cea mai cunoscută melodie a sa este „Și afară plouă, plouă”.

 

ADVERTISEMENT
Tags: