Life

Marina Voica, dezvăluiri emoționante, la mai bine de un an de la moartea fratelui: “Nu pot să îmi revin că el nu mai este”

Marina Voica a făcut dezvăluiri emoționante, la mai bine de un an de la moartea fratelui. Cântăreața nu și-a revenit după acest eveniment.
19.07.2023 | 16:31
Marina Voica dezvaluiri emotionante la mai bine de un an de la moartea fratelui Nu pot sa imi revin ca el nu mai este
Ce a spus Marina Voica, la mai bine de un an de la moartea fratelui. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Marina Voica a făcut dezvăluiri dureroase, la mai bine de un an de la moartea fratelui său. Artista nu și-a revenit nici acum după această pierdere uriașă.

Marina Voica, dezvăluiri la mai bine de un an de la moartea fratelui

Fratele interpretei de muzică ușoară s-a stins din viață la finalul anului 2021, înainte de Revelion, iar artistei i-a fost foarte greu să treacă peste această tragedie, mai ales că avea o relație specială cu acesta.

ADVERTISEMENT

Marina Voica a fost crescută și educată de fratele său, care a ajutat-o foarte mult atunci când a fost vorba de muzică. Cântăreței nu-i vine nici acum să creadă că bărbatul nu mai este și îi este foarte dor de el și acum, la mai bine de un an de când a murit.

“Sunt foarte multe de povestit. Eu încă, deocamdată, nu pot să îmi revin că el nu mai este. Pentru că el pe mine m-a educat. Ce vedeți voi, muzica, școala, că eu, totuși, sunt și muziciană, cânt la pian, am făcut o școală muzicală… Eu compun, când compun mă așez la pian, de fapt, la pianină.

ADVERTISEMENT

Acasă, aveam pian la mama și la tata. Tata s-a ocupat de noi. Așa că fratele îmi lipsește enorm. El s-a ocupat cu muzica de mine. El era cu 7 ani mai mare decât mine. Eu eram copil pentru el.

Și până în ultimul moment el mă considera ‘aia mică și proastă’. ‘Tu aci, tu ești mică și proastă’. Așa spunea. ‘Șurik, eu nu mai sunt mică. Am 80 de ani’. Dar tot cu suflet de copil. Am fost foarte iubită…”, a declarat artista pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Marina Voica a pierdut toți membrii familiei pe care îi avea în Rusia, iar cu alte rude nu a mai ținut legătura. Artista s-a mutat în România după ce și-a terminat studiile, iar la facultate l-a întâlnit pe Marcel Voica, cel cu care avea să se căsătorească.

Care este tariful Marinei Voica pentru a cânta la un eveniment

Deși are 86 de ani, Marina Voica este foarte solicitată pentru a cânta la evenimente. Din moment ce este una dintre cele mai apreciate interprete de la noi din țară, cântăreața are un tarif pe măsură, de aproximativ 1.000 de euro, pentru anul 2023.

ADVERTISEMENT

“Irina Loghin arată extraordinar la vârsta ei. Și-a păstrat și vocea superbă. Ea are un onorariu de peste 2.000 de euro, la nunți. Iar Marina Voica are un onorariu de aproximativ 1.000 de euro, dar vă spun sincer că merită și mai mult, chiar 1.500 de euro.

Ambele fac spectacole, au succes, sunt foarte iubite, merită toți banii!”, a declarat un organizator de evenimente pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: