Life

Mario Fresh, dezvăluiri surprinzătoare despre Alexia Eram. Ce îl deranjează la iubita lui

05.11.2020 | 20:15
Mario Fresh dezvaluiri surprinzatoare despre Alexia Eram Ce il deranjeaza la iubita lui
ADVERTISEMENT

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Recent, cei doi tineri au vorbit despre relația lor, iar Mario a recunoscut ce îl deranjează la iubita lui. 

Fiica Andreei Esca și iubitul ei, Mario Fresh, au fost invitați în cadrul unei emisiuni, unde au oferit detalii picante despre povestea lor de dragoste.

ADVERTISEMENT

Cei doi formează un cuplu de invidiat, bucurându-se amândoi de celebritate. Mai mult, cariera lui Mario Fresh este în continuă ascensiune, artistul colaborând cu artiști de renume pentru piese de succes, iar iubita lui este cel mai mare susținător al său.

Mario Fresh, dezvăluiri surprinzătoare despre Alexia Eram. Ce îl deranjează la iubita lui

Mario Fresh și Alexia Eram s-au cunoscut în anul 2016 și, de atunci, trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi formează un cuplu de invidiat, iar fotografiile de pe rețelele de socializare dovedesc faptul că sunt foarte îndrăgostiți unul de celălalt. De asemenea, de multe ori s-a speculat că cei doi porumbei s-ar fi căsătorit în secret.

ADVERTISEMENT

Deși sunt rezervați în declarațiile cu privire la relația lor de cuplu, cei doi tineri au oferit câteva detalii de senzație despre povestea lor în cadrul unei emisiuni de televiziune. Se pare că, deși nimeni nu ar fi crezut, lucrurile nu sunt mereu roz între Mario și Alexia.

Întrebat ce lucru îl scoate din sărite la partenera sa, Mario a dezvăluit, fără a sta pe gânduri, care este obiceiul tinerei care îl deranjează cel mai mult.

ADVERTISEMENT

„Este cicălitoare, nu ai cum să mă întrebi de 30 de ori pe zi cu ce să te îmbraci. (…). Când se uită cineva de sex feminin la mine: ce se uită asta la tine, ce treabă are cu tine”, a spus artistul.

După ce cântărețul a declarat că iubita sa tinde să fie geloasă și cicălitoare, Alexia Eram a decis să îi dea dreptate iubitului ei, conștientă fiind de greșelile pe care le face în relație.

ADVERTISEMENT

„Sunt cicălitoare, recunosc. Mie îmi place să fiu mai copil si sunt cam geloasă în ultima perioadă (…) Sunt mai posesivă pentru că îl iubesc foarte mult”, a mărturisit fiica Andreei Esca.

ADVERTISEMENT