Life

Mario Iorgulescu formează oficial un cuplu cu Bianca Marina. Fiul lui Gino Iorgulescu își dorește să devină tată

Mario Iorgulescu a confirmat că formează un cuplu cu Bianca Marina. Fiul lui Gino Iorgulescu are în plan să devină și tată, dacă lucrurile merg bine.
28.11.2022 | 16:20
Mario Iorgulescu formeaza oficial un cuplu cu Bianca Marina Fiul lui Gino Iorgulescu isi doreste sa devina tata
Mario Iorgulescu a confirmat relația pe care o are cu Bianca Marina. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mario Iorgulescu trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste cu Bianca Marina. Totul a pornit de la un simplu mesaj, iar de atunci, cei doi s-au apropiat din nou.

Mario Iorgulescu a confirmat relația dintre el și Bianca Marina

După ce a provocat teribilul accident în urma căruia un proaspăt tată și-a pierdut viața, Mario Iorgulescu a dispărut complet din lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Din cauza singurătății însă, fiul lui Gino Iorgulescu a decis să îți facă un cont de Instagram, unde a găsit-o și pe Bianca Marina, cei doi cunoscându-se încă de acum opt ani de zile.

Tânărul recunoaște însă că atunci nu și-a dat seama de sentimentele pe care tânăra le avea pentru el.

ADVERTISEMENT

Drept urmare, el nu a avut nicio reținere în a o lăsa să se ducă în brațele lui Steliano Filip, fostul soț al tinerei, alături de care aceasta are și un copil.

Dacă lucrurile nu au mers bine atunci însă, acum, Mario Iorgulescu este încrezător. Fiul lui Gino Iorgulescu a dezvăluit că își dorește o relație sănătoasă și de asemenea, îi acceptă și copilul Biancăi Marina, pe care aceasta îl are cu Steliano Filip.

ADVERTISEMENT

De asemenea, întâmplările din ultimii ani par că l-au schimbat total. Mario Iorgulescu nu mai vrea să petreacă și să se distreze, ci își dorește doar o relație serioasă.

”Sunt dispus să am grijă şi de ea şi de copilul pe care îl are cu Steliano. Îmi doresc foarte mult să fac un copil cu Bianca!

ADVERTISEMENT

Am ajuns la o vârstă în care m-am săturat să petrec, să mă distrez şi să îmi bat joc, să umblu din floare în floare, pentru că asta am făcut toată viaţa şi nu mai este cazul”, a mărturisit el, la Antena Stars.

Mario Iorgulescu își dorește o familie cu Bianca Marina

Înainte de a vorbi despre relație însă, Mario Iorgulescu a stabilit câteva detalii cu iubita sa. Cei doi și-au asumat reciproc relația, drept urmare, toate lucrurile par să meargă în direcția cea bună.

Fiul lui Gino Iorgulescu își dorește o familie alături de Bianca Marina și știe că a trăit destule până acum, așa că este pregătit.

De asemenea, tânărul apreciază faptul că aceasta știe cum se se comporte cu el, dar și când să se retragă și cum să îl ia, lucruri care pentru el, sunt extrem de importante.

”Îmi doresc o familie! Le-am făcut pe toate, le-am experimentat pe toate, nu mai am ce să fac! Absolut nimic!

Eu d-aia o iubesc şi o respect, o apreciez foarte mult pentru că ştie cum să mă gestioneze, ştie să pună problema, ştie când să mă lase în pace, ştie când să mă ia frumos”, a mai declarat acesta, pentru sursa citată.

Menționăm că recent, Mario Iorgulescu a vorbit și despre teribilul accident care i-a schimbat viața complet.

Acesta susținea atunci că încă este afectat de cele întâmplate și că îi este destul de greu.

ADVERTISEMENT