Life

Mario Mutu, relație cu o brunetă misterioasă. Cine este cea care i-a furat inima fiului lui Adi Mutu

Mario Mutu ar avea o relație cu o brunetă misterioasă. Fiul lui Adi Mitu s-ar iubi cu o tânără de o frumusețe răpitoare.
10.09.2022 | 22:57
Cine este presupusa iubită a lui Mario Mutu. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Mario Mutu (20 ani), fiul lui Adi Mutu și al Alexandrei Dinu, este în centrul atenției de câteva zile. În spațiul public au apărut informații despre o posibilă relație a sa.

Mario Mutu, relație cu o brunetă de o frumusețe răpitoare

Mario Mutu s-ar iubi cu o tânără de 18 ani, dar ar evita să confirme totul. Partenera lui face parte din lumea muzicală, scrie Click!

ADVERTISEMENT

Fiul ”Briliantului” ar fi cucerit de inima unei brunete de o frumusețe răpitoare, pe nume Mara Georgescu. Aceasta lucrează cu producători muzicali renumiți și încearcă să își contureze o imagine de artist.

Producătorul Marei este Costi Ioniță și deja i-a lansat câteva piese. Una dintre ele este ”Luna”, adunând pe youtube peste 12 mii de vizualizări.

ADVERTISEMENT

Mara Georgescu se remarcă nu doar prin voce, ci și printr-un look occidental. Totodată, așa cum fac mulți tineri din generația sa, Mara este foarte activă pe rețelele de socializare, postând zilnic pe Instagram sau pe Facebook.

Bănuielile că Mario Mutu ar avea o relație cu Mara Georgescu au luat și mai mult amploare după ce în luna august Mario a disribuit un clip video din dormitor.

ADVERTISEMENT

În imagini, tânărul este sărutat de o brunetă, cu forme de invidiat, iar pe fundal se aude interpretarea unui trapper faimos.

Mario Mutu, rodul iubirii dintre Adi Mutu și Alexandra Dinu

Adi Mutu și Alexandru Dinu au fost unul dintre cele mai celebre cupluri, din lumea showbiz-ului, la începutul anilor 2000. Cei doi erau mereu pe primele pagini ale ziarelor.

ADVERTISEMENT

Adi Mutu și Alexandra Dinu s-au separat, însă, după doar doi ani de căsnicie. Între timp, în viața lor deja își făcuse apariția un copil, Mario Mutu, acum în vârstă de 20 de ani.

Mario Mutu a moștenit din trăsăturile fizice ale ambilor părinți, dar mai ales pe cele din partea mamei. Se poate observa cum tânărul seamănă leit cu mama sa, care și acum și-a păstrat frumusețea deosebită.

Mario Mutu: ”Vreau să realizez ceva și după să mă știe lumea”

Mario Mutu este conștient de celebritatea părinților săi și a dezvăluit cum mulți au încercat să se împrietenească cu el datorită acestui lucru.

”E frumos să mă știe lumea. Vreau să realizez ceva și după să mă știe lumea. Cel mai mare avantaj este că anumite persoane te respectă mai mult.

Unele persoane se apropie de mine pentru cine sunt părinții mei, am simțit chestia asta din prima. Există și dezavantaje, evenimente neplăcute întâmplate în trecut”, a precizat Mario Mutu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Viața la bloc. Obligația care trebuie îndeplinită lună de lună
Viața la bloc. Obligația care trebuie îndeplinită lună de lună
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde