Life

Mario Mutu, relație cu o brunetă misterioasă. Cine este cea care i-a furat inima fiului lui Adi Mutu

Mario Mutu ar avea o relație cu o brunetă misterioasă. Fiul lui Adi Mitu s-ar iubi cu o tânără de o frumusețe răpitoare.
10.09.2022 | 22:57
Cine este presupusa iubită a lui Mario Mutu. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Mario Mutu (20 ani), fiul lui Adi Mutu și al Alexandrei Dinu, este în centrul atenției de câteva zile. În spațiul public au apărut informații despre o posibilă relație a sa.

Mario Mutu, relație cu o brunetă de o frumusețe răpitoare

Mario Mutu s-ar iubi cu o tânără de 18 ani, dar ar evita să confirme totul. Partenera lui face parte din lumea muzicală, scrie Click!

ADVERTISEMENT

Fiul ”Briliantului” ar fi cucerit de inima unei brunete de o frumusețe răpitoare, pe nume Mara Georgescu. Aceasta lucrează cu producători muzicali renumiți și încearcă să își contureze o imagine de artist.

Producătorul Marei este Costi Ioniță și deja i-a lansat câteva piese. Una dintre ele este ”Luna”, adunând pe youtube peste 12 mii de vizualizări.

ADVERTISEMENT

Mara Georgescu se remarcă nu doar prin voce, ci și printr-un look occidental. Totodată, așa cum fac mulți tineri din generația sa, Mara este foarte activă pe rețelele de socializare, postând zilnic pe Instagram sau pe Facebook.

Bănuielile că Mario Mutu ar avea o relație cu Mara Georgescu au luat și mai mult amploare după ce în luna august Mario a disribuit un clip video din dormitor.

ADVERTISEMENT

În imagini, tânărul este sărutat de o brunetă, cu forme de invidiat, iar pe fundal se aude interpretarea unui trapper faimos.

Mario Mutu, rodul iubirii dintre Adi Mutu și Alexandra Dinu

Adi Mutu și Alexandru Dinu au fost unul dintre cele mai celebre cupluri, din lumea showbiz-ului, la începutul anilor 2000. Cei doi erau mereu pe primele pagini ale ziarelor.

ADVERTISEMENT

Adi Mutu și Alexandra Dinu s-au separat, însă, după doar doi ani de căsnicie. Între timp, în viața lor deja își făcuse apariția un copil, Mario Mutu, acum în vârstă de 20 de ani.

Mario Mutu a moștenit din trăsăturile fizice ale ambilor părinți, dar mai ales pe cele din partea mamei. Se poate observa cum tânărul seamănă leit cu mama sa, care și acum și-a păstrat frumusețea deosebită.

Mario Mutu: ”Vreau să realizez ceva și după să mă știe lumea”

Mario Mutu este conștient de celebritatea părinților săi și a dezvăluit cum mulți au încercat să se împrietenească cu el datorită acestui lucru.

”E frumos să mă știe lumea. Vreau să realizez ceva și după să mă știe lumea. Cel mai mare avantaj este că anumite persoane te respectă mai mult.

Unele persoane se apropie de mine pentru cine sunt părinții mei, am simțit chestia asta din prima. Există și dezavantaje, evenimente neplăcute întâmplate în trecut”, a precizat Mario Mutu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT