Sport

Mario Nicolae, prime cot la cot cu jucătorii de la Dinamo? Reacția fostului manager sportiv. Exclusiv

Mario Nicolae a pus umărul la salvarea de la retrogradare a lui Dinamo, însă s-a și premiat pentru acest obiectiv. Fostul oficial dinamovist a avut prime identice cu cele ale jucătorilor.
06.07.2021 | 17:39
Mario Nicolae prime cot la cot cu jucatorii de la Dinamo Reactia fostului manager sportiv Exclusiv
Mario Nicolae s-a premiat pentru victorii! Avea prime cot la cot cu jucătorii de la Dinamo
ADVERTISEMENT
06-07-2021
14:46

Mario Nicolae: "Primele le împărțeau jucătorii între ei"

Contactat de FANATIK, Marius Nicolae, fostul manager sportiv de la Dinamo, a spus că primele erau strict pentru jucători, care își împărțeau banii: “Toate primele oferite erau decise și împărțite strict de către jucători. Cum credeau, cui credeau că merită. Știu ca au fost mari nemulțumiri pe la birouri”, a dezvăluit fostul oficial dinamovist. 

Marius Nicolae a fost managerul sportiv al lui Dinamo până pe data de 30 iunie când i-a expirat contractul cu clubul. A ocupat poziția de manager timp de 6 luni la club, interval în care s-a ocupat de transferuri și în care a reușit alături de jucători și staff să salveze echipa de la retrogradare.

Totuși, pe data de 30 iunie contractul lui Marius Nicolae cu Dinamo a expirat și cele două părți nu au ajuns la un acord privind continuarea. Șansele ca oficialul să continue alături de club sunt minime, în condițiile în care Iuliu Mureșan s-a înțeles cu cei din DDB și va veni la cârma clubului.

ADVERTISEMENT

Mario Nicolae s-a premiat pentru victorii! Prime cot la cot cu jucătorii

Din informațiile FANATIK, managerul sportiv Marius Nicolae s-a și premiat pentru aportul adus în evitarea retrogradării lui Dinamo. Oficialul avea prime cot la cot cu jucătorii care au pus umărul la salvarea echipei.

Marius Nicolae a fost și unul dintre cei mai contestați oameni din club. Mai mulți dinamoviști l-au criticat pentru transferurile realizate, în special după accidentarea lui Akpala, cel care a apucat să joace doar 11 minute în tricoul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

“Mario Nicolae nu este o prioritate”

Însă, nume ca Raul Albentosa, Jonathan Morsay sau Steliano Filip sunt jucători aduși în mandatul fostului oficial dinamovist și care s-au dovedit providențiali în salvarea echipei de la retrogradarea în Liga 2.

Managerul sportiv a spus pentru FANATIK înainte să îi expire contractul că el nu este o prioritate și că va munci până în ultima zi a contractului astfel încât situația să fie cât mai ok la club:

ADVERTISEMENT

“Dar, am mai spus, Mario Nicolae nu este o prioritate. Am rezolvat acest cantonament în condiții foarte bune pentru club, avem condiții de top. 

Sunt fericit pentru amicalul cu Galatasaray, am reușit să facem și parteneriatul cu cei de la Catapult. La Săftica totul este rezolvat în proporție de 70%: săli de mese, bucătărie, vestiare grație unei sponsorizări de 80.000 de euro pe care am reușit să îi aduc cu ajutorul lui Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Mai sunt multe altele. Pe partea sportivă unde îmi doresc să am rezultate este greu să fac ceva acum dată fiind interdicția pe care o avem”, a spus Mario Nicolae la finalul lunii iunie.

Venirea lui Iuliu Mureșan face imposibilă revenirea lui Nicolae la club?

Iuliu Mureșan a venit la Dinamo pe postul de administrator special și sunt șanse minime ca Mario Nicolae să revină la club în aceste condiții, mai ales că fostul președinte de la CFR Cluj vrea să îl aducă pe Mihai Matei pe postul de director sportiv.

Dinamo a intrat în insolvență în luna iunie și situația la club este una critică. Jucătorii refuză să evolueze în meciurile amicale din cauza faptului că au fost neplătiți și din cauza incertitudinii de la echipă.

  • 6 luni a stat Marius Nicolae la Dinamo
  • 7.000.000 de euro este datoria estimată a celor de la Dinamo
ADVERTISEMENT
Tags: