Sport

Mario Rondon și-a găsit echipă după ce a plecat de la CFR Cluj! A fost prezentat oficial. Fanatik confirmat

La doar câteva zile după ce s-a despărțit de CFR Cluj din cauza unui scandal cu Marius Șumudică, atacantul Mario Rondon și-a găsit echipă.
05.07.2021 | 15:15
Mario Rondon sia gasit echipa dupa ce a plecat de la CFR Cluj A fost prezentat oficial Fanatik confirmat
Mario Rondo a fost prezentat oficial la noua lui echipă, RKS Radomiak Radom
ADVERTISEMENT
05-07-2021
15:28

Mario Rondon a fost prezentat de RKS Radomiak Radom

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Mario Rondon a semnat cu RKS Radomiak Radom şi a fost prezentat oficial de formaţia poloneză. 

“Mă bucur că am ajuns aici. Îi salut pe toţi fanii lui Radomiak. Ne vedem la stadion”, a fost prima declaraţie a lui Mario Rondon după ce a semnat cu RKS Radomiak Radom.

FANATIK a scris încă din 2 iulie că venezueleanul a fost exclus din lot de Șumudică după ce a comentat mai multe decizii ale tehnicianului.

La două zile distanță de informația oferită în exclusivitate de FANATIK, CFR Cluj a anunțat rezilierea înțelegrii cu atacantul în vârstă de 35 de ani.

ADVERTISEMENT

RKS Radomiak Radom este echipa la care va juca Mario Rondon după plecarea de la CFR Cluj

Din informațiile FANATIK, la scurt timp după ce a plecat de la CFR Cluj, Mario Rondon a ajuns la o înțelegere cu echipa RKS Radomiak Radom, nou promovată în prima ligă din Polonia.

Noua formație a venezueleanului a terminat pe primul loc în sezonul trecut din liga a doua poloneză, iar cel mai bun marcator a fost atacantul polonez Karol Angielski, care a punctat de 13 ori.

ADVERTISEMENT

Pe lângă golgheterul din sezonul trecut, Rondon va avea o concurență puternică pentru un post de titular la RKS Radomiak Radom, pentru postul de vârf mai fiind în lot francezul Morimakan Diane, brazilianul Leandro și un alt polonez interesant, Patryk Mikita.

În lotul condus de antrenorul Dariusz Banasik se mai află patru străini, portughezii Filipe Nascimento și Amancio Fortes, americanul Athanasios Augustus Scheidt și neamțul Meik Adalbert Karwot.

ADVERTISEMENT

Rondon a mai creat probleme la CFR Cluj și în sezonul trecut

Mario Rondon a fost transferat de CFR Cluj de la Gaz Metan Mediaş în vara lui 2019 şi mai avea contract cu formaţia din Gruia până în iunie 2022.

În sezonul 2020-2021, Mario Rondon a jucat 41 de meciuri pentru CFR Cluj, a marcat 9 goluri şi a oferit 3 pase decisive. Pe lângă titlul de campion al Ligii 1, atacantul a mai cucerit Supercupa României alături de clujeni, după o finală cu FCSB.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Mario Rondon a mai creat probleme la CFR Cluj, chiar în play-off-ul din sezonul trecut. La meciul cu FCSB de la Giurgiu, scor 1-1, din turul play-off-ului, atacantul a început derby-ul pe bancă, însă nu a vrut să intre pe teren.

Mario Rondo era nemulţumit atunci de faptul că încă nu-i fusese prelungit contractul care era scadent în vara acestui an. La finalul sezonului, după ce clujenii au cucerit titlul, atacantul de 35 de ani a semnat noul acord care se întinde până în iunie 2022.

CFR Cluj este prima echipă din România care va intra în focul meciurilor din cupele europene. Campioana României va juca din turul 1 preliminar al UEFA Champions League şi se va duela cu Borac Banja Luka. Clujenii au fost capi de serie la tragerile la sorţi pentru primele două tururi, astfel că au parte de adversari lejeri.

ADVERTISEMENT