Life

Mărioara Zăvoranu ar fi împlinit 72 de ani. Mesajul emoționant transmis de fiica sa, Oana

Mărioara Zăvoranu ar fi făcut 72 de ani, pe 17 decembrie. Postarea puternică făcută de fiica sa, Oana, pe rețelele de socializare.
18.12.2022 | 09:35
Marioara Zavoranu ar fi implinit 72 de ani Mesajul emotionant transmis de fiica sa Oana
Mărioara Zăvoranu ar fi făcut 72 de ani, pe 17 decembrie. Postarea puternică făcută de fiica sa, Oana. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mama regretatei actrițe ar fi împlinit vârsta de 72 de ani. Mesajul emoționant transmis de frumoasa brunetă pe social media, unde a distribuit mai multe imagini cu cea care i-a dat viață, dar și cu răposatul său tată.

Mărioara Zăvoranu ar fi făcut 72 de ani, pe 17 decembrie. Postarea puternică făcută de fiica sa, Oana

Mărioara Zăvoranu s-a născut pe 17 decembrie 1948, ziua nefiind trecută cu vederea de unica sa fiică cu care o perioadă foarte lungă s-a certat constant. Oana Zăvoranu s-a iertat pentru acele momente în care o punea la zid pe regretata sa mamă.

ADVERTISEMENT

Femeia ar fi împlinit 72 de ani, dacă nu înceta din viața în urmă cu 7 ani din cauza problemelor de sănătate de care suferea. Cu toate acestea vedeta a transmis un mesaj emoționant pentru „regina” inimii sale.

„Mama ai fi împlinit 72 de ani. 17 decembrie este și va rămâne o si sfântă pentru mine. E ziua în care tu ai venit pe lumea asta cu o misiune grea, pe care ți-ai dus-o la sfârșit cu curaj, onoare, demnitate… ca o adevărată învingătoare.

ADVERTISEMENT

Te iubesc, mama! Mulțumesc că m-ai ocrotit cât ai trăit, mi-ai vegheat copilăria, m-ai învățat să fiu un om de onoare și m-ai adus pe lume un suflet cald, onest și puternic. Mama, tu ești regina inimii mele.

Tata, tu ești regele sufletului meu. Știu și simt că mă vegheați și mă ocrotiți împotriva tuturor celor care mă trădează și îmi fac rău! Știu și simt că prin voi am puterea să lupt și ies întotdeauna învingătoare pentru că sunt fata voastră.

ADVERTISEMENT

Vă iubesc cu toată ființa mea. Părinții mei speciali”, a scris Oana Zăvoranu pe contul personal de Instagram.

Oana Zăvoranu, lecții de la regretata sa mamă

Oana Zăvoranu o poartă în inima și în gândurile sale pe regretata sa mamă și știe că în felul acesta va învinge toate obstacolele și turbulențele prin care trece. Actrița este conștientă că gena sa este una puternică, de învingător și de demnitate.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fosta soție a lui Pepe i-a mulțumit celei care i-a dat viață pentru că a ocrotit-o și i-a vegheat copilăria. În plus, vedeta a învățat să fie un om de onoare tot de la regretata sa mamă, Mărioara Zăvoranu.

ADVERTISEMENT