Life

Marisa Paloma a dezvăluit că va deveni mamă de fetiță. Cum a dat fosta concurentă de la Bravo ai stil vestea cea mare

Marisa Paloma a organizat o super petrecere și și-a anunțat prietenii că va deveni mamă de fetiță. Fosta concurentă de la Bravo ai stil va naște în luna decembrie.
08.09.2021 | 11:38
Marisa Paloma a dezvaluit ca va deveni mama de fetita Cum a dat fosta concurenta de la Bravo ai stil vestea cea mare
ADVERTISEMENT

Marisa Paloma a găsit un mod inedit de a-și anunța prietenii că va naște o fetiță.

Aceasta a organizat o petrecere grandioasă, la care invitații s-au îmbrăcat în roz dacă au crezut că aceasta va avea o fetiță, sau albastru dacă au crezut că este băiat.

Fosta concurentă de la Bravo ai stil va deveni mămică pentru prima dată în luna decembrie.

Marisa Paloma a dezvăluit că va deveni mamă de fetiță

Marisa Paloma este în culmea fericirii. În decembrie va deveni mamă de fetiță. Fosta concurentă de la Bravo ai stil a ales un mod cu totul inedit pentru a le spune prietenilor că va naște o fetiță. A organizat o super petrecere la un restaurant situat pe malul lacului Herăstrău.

ADVERTISEMENT

Toți invitații au respectat un dress code. Cei care au crezut că Marisa va naște un băiat s-au îmbrăcat în albastru, ceilalți în roz.

Nici părinții nu au știut înaintea petrecerii sexul bebelușului. Singura persoană care știa a fost Monica Munteanu care nu a spus niciun cuvânt. Marisa și iubitul ei au aflat la petrecere că vor avea o fetiță.

ADVERTISEMENT

Marisa le-a arătat și prietenilor virtuali imagini de la petrecere, dar și momentul în care a aflat totul.

“Voi naște în decembrie, ceea ce înseamnă că zodia copilului va fi exact cea pe care mi-o doream, și anume Săgetător”, a spus Marisa.

ADVERTISEMENT

Marisa a trecut prin clipe neplăcute în timpul sarcinii

Femeia de afaceri a dezvăluit că a avut și ceva probleme care i-au dat bătăi de cap în timpul sarcinii. În primele trei luni a avut grețuri cumplite.

“Am vomitat în fiecare zi. A fost o perioadă foarte tristă. Am plecat în Dubai în vacanță și a fost cea mai urâtă vacanță din viața noastră. Vomitam încontinuu. 

ADVERTISEMENT

A fost foarte simplu pentru că la fix șase zile mi-am făcut un test de sarcină și mi-au apărut două linii. Era mult prea devreme să faci test, dar eu i-am zis că au apărut două liniuțe transparente.

-am zis să nu ne bucurăm, dar cumva am știut că așa era să fie”, a dezvăluit Marisa Paloma în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT