Life

Marisa Paloma de la Bravo, ai stil va deveni mămică! Cine a dat-o de gol pe fosta concurentă

Marisa Paloma de la Bravo, ai stil! va deveni mămică. Iată cine a dat-o de gol pe fosta concurentă, câștigătoarea sezonului al doilea.
31.07.2021 | 13:09
Marisa Paloma de la Bravo ai stil va deveni mamica Cine a dato de gol pe fosta concurenta
ADVERTISEMENT

Marisa Paloma de la Bravo, ai stil! va deveni mămică. Cineva a dat-o de gol pe fosta concurentă și câștigătoare a sezonului al doilea al show-ului de la Kanal D.

Tânăra a câștigat competiția în 2017 și a declarat de mai multe ori că și-ar dori să aibă un copil în viitorul apropiat. Se pare că și-a îndeplinit dorința, însă ea nu a confirmat nimic, nici logodnicul ei.

ADVERTISEMENT

Marisa Paloma de la Bravo, ai stil va deveni mămică! Cine a dat-o de gol pe fosta concurentă

Se pare că Marisa Paloma de la Bravo, ai stil! 2017 va deveni mămică. Câștigătoarea sezonului doi al îndrăgitului show a fost dată de gol chiar de iubitul ei.

Deși a declarat de multe ori că ar vrea să devină mamă. Marisa nu a confirmat nimic despre presupusa sarcină. Un comentariu lăsat de logodnicul ei a făcut valuri pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Liviu Stanciu a comentat la fotografia lui Vladimir Drăghia, în care acesta își dădea fetița în leagăn. „Voi avea unul!”, a comentat logodnicul Marisei.

Vladimir Drăghia l-a întrebat dacă va avea un leagăn sau un copil, iar răspunsul oferit de Liviu a fost, pur și simplu, „Da”. Acest lucru i-a pus pe gânduri pe internauți, care nu știu cum să interpreteze răspunsul.

ADVERTISEMENT
Iubitul Marisei Paloma i-a pus pe gânduri pe internauți
Iubitul Marisei Paloma i-a pus pe gânduri pe internauți. Sursa foto: Instagram

Marisa Paloma și Liviu Stanciu nu au confirmat nimic în mod oficial și nu se știe dacă mesajul acestuia a fost doar o glumă. Cert este că tânărul i-a băgat în ceață pe fanii câștigătoarei show-ului de la Kanal D.

În urmă cu câteva luni, Marisa a declarat că vrea să devină mămică, fapt ce alimentează și mai mult presupunerile, astfel că reacția iubitului ei lasă loc de multe interpretări.

ADVERTISEMENT

Mai mult, aceasta ar vrea să aibă nu unul, ci doi copii, un băiat și o fată. Aceasta și-a dorit, la momentul respectiv, să se întâmple acest lucru în maxim doi ani.

„N-am avut timp și de copii, din păcate. Îmi doresc un băiat și o fată (cel puțin).

Și avem în plan asta, în maxim 2 ani”, spunea Marisa Paloma pe Instagram, cu câteva săptămâni în urmă.

ADVERTISEMENT