Fotbal intern

Larisa Iordache, argint în proba de sărituri la Europene / A murit reputatul antrenor de atletism Ion Zanfirache

Larisa Iordache argint in proba de sarituri la Europene  A murit reputatul antrenor de atletism Ion Zanfirache
ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă în fiecare zi un Live Blog cu știrile sportive de ultimă oră, informații noi din sportul românesc și mondial.

Rezultate din fotbal, tenis, baschet, handbal sau din orice altă competiție sportivă le puteți afla accesând Live Blog-ul cu informații de ultimă oră.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tot aici găsiți și cele mai noi informații despre vedetele sportului românesc și mondial, transferuri de ultimă oră, declarații surprinzătoare sau polemici iscate între antrenori, sportivi sau conducători.

Larisa Iordache, argint în proba de sărituri la Europene

UPDATE, 20 decembrie, ora 14:56/ Larisa Iordache a cucerit medalia de argint în proba de sărituri a Campionatelor Europene de la Mersin, Turcia. Cu 14,200 şi 13,550 pe cele două sărituri, gimnasta româncă a avut o medie de 13,875, fiind depăşită doar de Zsofia Kovacs din Ungaria cu 14,050 (14,350 şi 13,750). Podiumul a fost completat de ucraineanca Anastasia Motak, cu 13,850 (14,250 la prima săritură, 13,450 la a doua).

ADVERTISEMENT

Ioana Stănciulescu, celaltă reprezentantă a României în finală, s-a clasat pe 5, cu 13,575 (14,150, respectiv 13,000).

Larisa Iordache este calificată şi în finalele celorlalte discipline, după ce a avut cel mai bun punctaj în calificările de la bârnă şi sol, iar la paralele a fost a doua. Până acum, gimnasta noastră are două medalii de argint, din cele două finale, la sărituri şi cu echipa.

ADVERTISEMENT

A murit reputatul antrenor de atletism Ion Zanfirache

UPDATE, 20 decembrie, ora 11:36/ Antrenorul Ion Zanfirache a murit la vârsta de 67 de ani, a anunțat, ieri, Federația Română de Atletism pe site-ul său.

”Ion Zanfirache a fost unul dintre cei mai apreciaţi tehnicieni din atletismul românesc şi mondial. În anul 1988 a părăsit România (unde activase în cadrul clubului Dinamo Bucureşti), stabilindu-se în Australia, împreună cu soţia, dar şi atleta sa, Daniela Costian (şi astăzi recordmana României la aruncarea discului). Pentru ţara de la antipozi, Daniela Costian a câştigat o medalie de bronz la Jocurile Olimpice din 1992, de la Barcelona şi una de argint la Campionatele Mondiale în aer liber din 1993”, notează FRA.

ADVERTISEMENT

Zanfirache s-a născut în 1953 și a fost un atlet important. El a reușit să-și treacă în palmares, printre altele, un titlu de campion balcanic la aruncarea discului în 1982, dar și medalia de bronz la Universiada din 1981 de la București.


Marion Bartoli a devenit mamă pentru prima dată

UPDATE, 20 decembrie, ora 10:55 / Fosta campioană de la Wimbledon, Marion Bartoli, a anunţat pe rețelele de socializare că a devenit mamă, ea dând naştere unei fetiţe care se numeşte Kamilya.

”V-o prezentăm pe prinţesa noastră Kamilya, care s-a născut pe 18 decembrie, la ora 17:12. Suntem cei mai fericiţi părinţi din lume, îi mulţumim lui Dumnezeu pentru acest cadou magnific. Te iubesc, fiica mea. Te iubesc, soţul meu”, a scris Bartoli pe Twitter.

Fosta jucătoare franceză de tenis în vârstă de 36 de ani este căsătorită cu fotbalistul Yahya Boumediene, care are 30 de ani.


Decizia UEFA în cazul meciului Villarreal – Qarabag

UPDATE, 20 decembrie, ora 09:01 / Comisia de Disciplină a UEFA a decis ca echipa azeră Qarabag să piardă cu 0-3 la ”masa verde” meciul cu Villarreal, din ultima etapă a fazei grupelor Europa League.

Azerii nu au putut alinia 13 jucători la întâlnirea din Spania din cauza unui focar de Covid-19. Decizia forului continental nu schimbă cu nimic situația din Grupa I, spaniolii încheind pe primul loc și calificându-se în 16-imile de finală, în timp ce azerii termină pe ultimul loc.


Ovidiu Hațegan va arbitra al doilea meci în 48 de ore!

UPDATE, 19 decembrie, ora 16:30 / După ce a avut o prestație excelentă la partida U Craiova – FCSB 0-2, Ovidiu Hațegan va oficia încă o partidă din Liga 1, după doar 48 de ore. Este vorba despre meciul dintre Academica Clinceni și Dinamo, care se va juca duminică, de la ora 21:00. Hațegan va fi ajutat la cele două tușe de Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe. Rezerva lui Hațegan va fi Lucian Rusandu. Sebastian Colțescu nu va primi niciun meci nici în ultima etapă din 2020.


SCM Râmnicu Vâlcea s-a despărțit de o jucătoare importantă

UPDATE, 19 decembrie, ora 17:41 / Echipa din Vâlcea și handbalista Ann Grete Nørgaard Østerballe au ajuns la o înțelegere amiabilă în ceea ce privește rezilierea înțelegerii, se precizează într-un comunicat al formației SCM Râmnicu Vâlcea.

Conform celor de la Telekom Sport, Consliul local a hotărât să facă o rectificare bugetară. În actualele condiții, e destul de dificil ca formația să mai poată plăti contractele pe care le-a acordat handbalistelor.

“Din cauza problemelor din ultima perioadă, sportiva și-a dorit tot mai mult ca în această perioadă să fie acasă, alături de familie. Pe această cale dorim să-i mulțumim pentru ambiţie, determinare și în mod special pentru profesionalismul de care a dat dovadă! Mulțumim AG!”, se precizează în comunicatul clubului.


Neymar nu va mai juca în 2020

UPDATE, 19 decembrie, ora 15:00 / Brazilianul Neymar nu va mai putea evolua în 2020, după ce s-a accidentat în partida cu Olympique Lyon. Astfel, atacantul lui PSG va rata meciurile cu Lille și Strasbourg. Duelurile sunt programate pentru 20 decembrie, respectiv 23 decembrie. Nu se știe dacă Neymar va putea fi utilizat de Thomas Tuchel în deplasarea cu Saint Etienne, din data de 6 ianuarie. Brazilianul are, în schimb, șanse mari să fie pe teren la confruntările din UCL cu FC Barcelona, din februarie.


Novak Djokovic, donație importantă în lupta contra coronavirusului

UPDATE, 19 decembrie, ora 14:15 / Novak Djokovic, numărul 1 ATP, și soția sa Jelena ajută spitalele din țara natală a tenismenului în lupta contra pandemiei de coronavirus.

Prin fundația lui, sârbul cu 81 de trofee și mai mult de 140 de milioane de dolari câștigați din tenis a donat spitalului Dragosa Misovic din capitala Serbiei un aparat ultramodern care poate diagnostica rapid pacienții infectați cu coronavirus.

Potrivit publicației Tennis365.com, aparatul a costat 210.000 de euro. “Suntem conștienți că situația e încă instabilă nu numai în Serbia, ci în toată zona aceasta a continentului, care se află sub o mare presiune, așa că trebuie să fim uniți și trebuie să susținem sistemul medical. În această pandemie a devenit clar că sistemul medical trebuie să fie echipat pentru noi provocări, iar acest scanner, ca și alte donații făcute, sperăm că îi va ajuta pe medici în lupta lor continuă cu acest virus. Le mulțumim tuturor cadrelor medicale pentru lupta depusă”, a spus Djokovic.


Gennady Golovkin şi-a apărat titlul mondial IBF la „mijlocie“

UPDATE, 19 decembrie, ora 10:28 / Kazahul Gennady Golovkin, 38 de ani, l-a învins fără drept de apel pe polonezul Kamil Szremeta, 21 de ani, în lupta pentru titlul mondial IBF la box, categoria mijlocie. Kazahul şi-a apărat astfel centura. Lupta a fost una dezechilibrată, cu Golovkin demolându-şi adversarul. La trimis la podea de două ori în primele două runde, iar în cea de-a şaptea meciul a fost întrerupt de arbitru. Knock-out tehnic, iar Golovkin depăşeşte recordul lui Bernard Hopkins la această categorie. În ciuda unui palmares senzaţional, 21-0, care l-a transformat în challenger obligatoriu, Kamil Szremeta nu a avut nicio şansă, lucru punctat de mulţi internauţi, care au criticat alegerea acestuia de către IBF ca challenger.

Pentru Golovkin, ar putea urma o a treia dispută cu Saul Alvarez, care va lupta împotriva lui Callum Smith pentru centurile WBA şi WBC la aceeaşi categorie, la doar o zi după meciul dintre kazah şi polonez. Precedentele două partide dintre Golovkin şi Alvarez au fost echilibrate. Prima, în 2017, s-a terminat indecis – decizie controversată, în timp ce a doua, în 2018, a consemnat victoria lui Alvarez la puncte.


Un nou stadion din Qatar este gata pentru CM 2022

UPDATE, 18 decembrie, ora 21:40 / Qatarul a inaugurat un nou stadion pentru Campionatul Mondial din 2022, iar la eveniment au participat 20.000 de persoane, toate testate în prealabil negativ pentru coronavirus.

Inaugurarea stadionului Al-Rayyan, la 24 kilometri la vest de Doha, marchează una dintre cele mai importante adunări sportive de la începutul crizei sanitare. Doar spectatorii care au fost testaţi în prealabil negativ pentru Covid-19 au putut asista la evenimentul de vineri.


Andrei Stoica a pierdut meciul de titlu mondial

UPDATE, 18 decembrie, ora 18:27 /Andrei Stoica nu a reușit să-l bată pe campionul Roman Kryklia, ucraineanul impunându-se la decizie la capătul celor cinci runde.

În urma acestei victorii, Kryklia a rămas în continuare campionul ONE Championship. Ucraineanul a folosit mai multe metode neregulamentare, lovindu-l chiar cu capul în figură în ultima rundă.

Stoica a ales să continue lupta, deși putea cere penalizarea adevsarului. Kryklia a dominat toate rundele și a rămas cu centura. 50-45 s-a terminat lupta în favoarea ucraineanului.


Euro under 17, anulat de UEFA

UPDATE, 18 decembrie, ora 16:55 / Comitetul Executiv al UEFA a decis anularea ediţiei 2020/2021 a Campionatului European under 17, după consultări cu cele 55 de federaţii membre.

Forul a precizat pe site-ul oficial că având în vedere actuala situaţie epidemiologică din mai multe zone ale Europei este nerealistă organizarea de competiţii de juniori în primele luni ale anului 2021, mai ales pentru că minorii ar trebui să călătorească în alte ţări cu zboruri comerciale şi pentru că în mai multe ţări activitatea la nivel de juniori fiind suspendată.


Jucătorii din Turcia vor protesta pentru neplata drepturilor TV

UPDATE, 18 decembrie, ora 15:21 / Asociația Jucătorilor din Turcia a anunțat că fotbaliștii vor face un protest inedit la meciurile din primele două ligi care se vor disputa în acest weekend, încercând să atragă astfel atenția asupra întreruperii plăților din drepturile de televiziune.

În primele 60 de secunde ale fiecărei partide din acest sfârșit de săptămână, jucătorii nu se vor mișca pe teren. ”Cluburile din prima și a doua divizie vor lua parte la un protest, prin care jucătorii fiecărei echipe nu se vor duela în primele 60 de secunde ale meciurilor din etapa a 13-a din Superliga, cât și din etapa a 15-a din a doua divizie turcă”, se arată în comunicatul Asociației.

tur


FC U Craiova își întărește atacul cu Arsene Luboya

UPDATE, 18 decembrie, ora 12:15 / Lider în Liga 2, FC U Craiova a efectuat primul transfer din pauza competițională. Echipa lui Adrian Mititelu l-a luat de la Comuna Recea pe Arsene Luboya (28 de ani).

? Bine ai venit, Arsène Luboya!

Atacantul congolez Arsène Luboya, ultima oară legitimat la ACS Comuna Recea, a semnat…

Publicată de Fotbal Club Universitatea 1948 pe Joi, 17 decembrie 2020

Atacantul congolez a marcat trei goluri în 11 runde în prima parte a campionatului. Luboya a semnat pe șase luni cu alb-albaștrii, cu opțiune de prelungire pe încă un an.

„Bine ai venit, Arsene Luboya! Atacantul congolez Arsene Luboya, ultima oară legitimat la ACS Comuna Recea, a semnat pe o perioadă de șase luni, cu opțiune de prelungire pentru încă un an”, a anunțat FC U Craiova 1948.


U Craiova, mesaj războinic înainte de derby

UPDATE, 18 decembrie, ora 10:58. Marcel Popescu, manager al celor de la U Craiova, a avut un mesaj războinic înaintea derby-ului dintre Universitatea Craiova și FCSB. Oficialul oltenilor vrea victoria vineri seara și locul 1 la finalul anului:

„Vreau 3 puncte. E un meci cu o echipă valoroasă, cu jucători internaționali ai României. Sper ca spectacolul să primeze și să nu existe alte subiecte colaterale. M-aș bucura ca meciul din această seară să fie catalogat cel mai frumos, spectaculos și frumos al anului 2020.

O să facem tot posibilul ca zecile, sutele de mii de suporteri ai Craiovei să aibă o bucurie cu o prestație de senzație și să terminăm anul pe locul 1. O să facem tot posibilul ca să se întâmple asta. Ne-am pregătit exemplar, băieții sunt concentrați pentru acest meci. Delegarea lui Hațegan mi se pare inspirată”, a spus Marcel Popescu în P rosport.

Emoționant: Fiul lui Wayne Rooney a semnat cu Manchester United

UPDATE, 17 decembrie, ora 23:59 / Wayne Rooney este unul dintre cei mai importanți jucători din istoria lui Manchester United, iar astăzi fiul său l-a făcut mândru. Kai Rooney a semnat la vârsta de doar 11 ani primul contract cu Manchester United, iar peste cinci-șase ani poate debuta la echipa mare a „diavolilor roșii”.

Fostul star al lui United a postat o fotografie pe contul său oficial de Facebook, pentru a imortaliza momentul unic trăit alături de soția sa și fiul său Kai, chiar în momentul în care Rooney Jr. semna fericit contractul.

A murit antrenorul Virgil Roșu

UPDATE, 17 decembrie, ora 20:21 / Fostul mare antrenor Virgil Roșu a murit la vârsta de 67 de ani, după ce în ultima perioadă s-a confruntat cu mari probleme medicale, informează Monitorul Expres.

Roșu s-a născut la Giurgiu, iar la 15 ani a ajuns la Brașov. A jucat fotbal pe postul de fundaș central la Bucegi Râșnov, Steagul Roșu Brașov, Tractorul Brașov, Precizia Săcele, ICIM Brașov și Carpați Brașov.

După ce s-a retras, el a început cariera de antrenor. A activat în Liga 2 la echipe precum ICIM, Tractorul sau Precizia Săcele și lansat în fotbalul mare o mulțime de jucători care aveau să confirme: Tibi Ghioane, Dinu Todoran, Liviu Negoiță, Ion Coman, Gabi Tamaș, Daniel Isăilă sau Remus Ciolănel.


România, rezultate îmbucurătoare la Europenele de gimnastică feminină

UPDATE, 17 decembrie, ora 18:51 / Echipa de gimnastică feminină a României s-a calificat în finală, de pe primul loc al calificărilor, la Campionatul European de la Mersin (Turcia).

Gimnastele tricolore vor avea prezenţe şi în toate cele patru finale pe aparate, iar în fruntea lor se află Larisa Iordache, ea urmând să concureze la toate aparatele. Larisa Iordache va concura la sărituri, paralele, bârnă și sol, Ioana Stănciulescu la sărituri, Silviana Sfiringu la bârnă și Antonia Duţă la sol.


Suspendarea Rusiei pentru dopaj a fost redus de TAS la 2 ani

UPDATE, 17 decembrie, ora 16:59 / Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis reducerea sancțiunii primite de Rusia pentru dopaj instituționalizat de la patru la doi ani.

Conform L’Equipe, Rusia nu va putea fi reprezentată la Jocurile Olimpice de vară din 2021, de la Tokyo, și la Jocurile Olimpice de iarnă din 2022, de la Beijing. În schimb, forul a specificat că sportivii ruși care nu au fost sancționați pentru dopaj ar putea totuși participa la competiții sub statutul de sportiv neutru.

În decembrie 2019, Agenția Mondială Antidoping a sancționat Rusia cu patru ani de suspendare din toate competițiile.


Scandal uriaș între Villas-Boas și un jurnalist

UPDATE, 17 decembrie, ora 15:39 / Antrenorul Andre Villas-Boas a ameninţat un jurnalist al publicaţiei La Provence, după ce echipa lui, Olympique Marseille, a fost învinsă, în deplasare, scor 1-2, de Rennes, în etapa a 15-a din Ligue 1.

”Mulţumesc! Continuă tot aşa, te prind eu! Dacă am norocul să te prind o dată… Ţine-o tot aşa, e bine”, i-a spus, la conferinţa de presă de după meci, tehnicianul portughez ziaristului, în timp ce l-a bătut pe umăr cu două palme ”tari”, notează Le Figaro.

Scandalul ar fi continuat puţin mai departe, douăzeci de minute mai târziu. În afara arenei, Andre Villas-Boas a încercat să tranşeze disputa cu cel care i-a stârnit furia. Potrivit jurnaliştilor prezenţi, antrenorul secund Ricardo Carvalho a fost cel care şi-a reţinut compatriotul, înainte ca lucrurile să se înrăutăţească după o ”scenă foarte tensionată”, în care au fost rostite ameninţări şi insulte.

”Insulte în portugheză, comparaţii dubioase cu excrementele. Villas-Boas a mers chiar mai departe, sub privirile uluite ale mai multor martori. ‘Dumnezeu îmi va da şansa să te prind într-o zi’, a repetat el”, s-a mai scris în presa franceză.

Publicația La Provence din Marsilia a denunţat ”o atitudine intolerabilă, pe care o condamnă cu tărie şi care nu va rămâne fără răspuns”. Ceilalţi ziarişti prezenţi la stadion au raportat evenimentele delegatului Uniunii jurnaliştilor sportivi (UJSF) din Franţa.

Jurnalistul vizat de antrenorul portughez a fost autorul mai multor articole cu privire la eşecul clubului din Marsilia în Liga Campionilor şi a scris un editorial critic în dimineaţa meciului de la Rennes.


Reacția lui Samuel Eto’o după cel mai bun „11” ales de France Football: „Noi, africanii, nici nu existăm”

UPDATE, 17 decembrie, ora 09:00 / Samuel Eto’o s-a supărat pe France Football, după ce revista a ales cea mai bună echipă de start din istorie. Din primul „11” nu lipsesc super fotbaliști precum Messi, Ronaldo, Pele sau Maradona, dar niciun jucător african nu figurează printre vedetele celei mai bune formații din toate timpurile, în ciuda faptului că a existat și o bancă de rezerve pe care au luat loc Iniesta, Cruyff, Zidane, Platini sau Di Stefano.

Din cei 33 de fotbaliști, niciunul nu provine din Africa, deși George Weah a luat Balonul de Aur, iar Samuel Eto’o și Didier Drogba au fost doi atacanți de excepție.

„Noi, africanii, nici nu existăm”, a fost remarca plină de frustrare a lui Eto’o pe Twitter.

Samuel Eto’o are în palmares trei trofee UEFA Champions League, două cu Barcelona (2006, 2009) și unul cu Inter (2010).


Rezultatele etapei a 15-a din Ligue 1

UPDATE, 16 decembrie, ora 23:59 / Rezultatele înregistrate în partidele din etapa a 15-a din Ligue 1:

  • Angers – Strasbourg 0-2
  • Dijon – Lille 0-2
  • Montpellier – Metz 0-2
  • Nîmes – Nice 0-2
  • Reims – Nantes 3-2
  • Bordeaux – St. Etienne 1-2
  • Lyon – Brest 2-2
  • Monaco – Lens 0-3
  • PSG – Lorient 2-0
  • Rennes – Marseille 2-1

l1


Clubul Lille va fi vândut

UPDATE, 16 decembrie, ora 21:23 / Actualul proprietar al clubului OSC Lille, Gerard Lopez, a confirmat faptul că a intrat în negocieri cu firma luxemburgheză Merlyn Partners pentru cedarea pachetului majoritar de acțiuni.

”Mă bucur că munca pe care am făcut-o și succesele sportive pe care le-am obținut la Lille sunt recunoscute de investitorii străini în aceste momente dificile pentru fotbalul francez. Dificultățile legate de Covid și contractul de drepturi TV înseamnă că s-ar putea să fi venit timpul pentru o schimbare a modelului de afaceri cu un nou proprietar”, a spus Lopez într-o scrisoare trimisă cotidianului L’Equipe.


Ciclistul Fabian Puerta, suspendat 4 ani pentru dopaj

UPDATE, 16 decembrie, ora 21:08 / Ciclistul columbian Fabian Puerta, campion mondial la keirin în 2018, a fost suspendat pe o perioadă de patru ani după ce a fost testat pozitiv la un steroid anabolizant.

Conform site-ului cyclingnews.com, UCI a informat că în proba recoltată de la columbian s-a identificat prezenţa boldenonului, o substanţă înterzisă care are rol în stimularea creşterii masei musculare.

Puerta, specialist în probe de viteză, a fost testat pozitiv în afara competiţiei, pe 11 iunie 2018, şi a fost suspendat, începând cu 14 august 2018, pe perioada anchetei. El poate face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).


CNCD a amendat FC Dinamo şi PCH cu 5.000 de lei după un meci din 2019

UPDATE, 16 decembrie, ora 18:08 / Colegiul director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a decis o amendă de 5.000 de lei pentru FC Dinamo şi PCH, ca urmare a scandărilor suporterilor de la meciul din decembrie 2019 cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

”Scandările suporterilor echipei Dinamo Bucureşti 1948, în timpul partidei de fotbal dintre Dinamo Bucureşti 1948 şi Sepsi OSK, din data de 13.12.2019: ‘Afară, afară cu ungurii din ţară!’, respectiv, ‘Ungaria ne suge p…l’ reprezintă faptă de discriminare şi încalcă dreptul la demnitate cetăţenilor români aparţinând minorităţii maghiare.

S-a aplicat sancţiunea amenzii contravenţionale de 5.000 lei faţă de S.C. Dinamo şi Familia PCH. Hotărâre adoptată cu unanimitate de voturi”, se arată pe site-ul cncd.ro.


George Pușcaș va urma un tratament la o clinică din Germania

UPDATE, 16 decembrie, ora 17:23 / George Pușcaș nu a mai evoluat de 30 de zile după ce a avut probleme medicale. Fotbalistul a fost folosit ultima oară aproape 60 de minute în meciul amical contra Belarusului, terminat 5-3. Jucătorul a reușit să marcheze un gol, dar la jocul cu Irlanda de Nord (1-1) a fost rezervă neutilizată.

Vârful a ratat apoi toate partidele de la formația sa de club, Reading, iar eforturile doctorilor de acolo nu au dat rezultate după ce Pușcaș a fost diagnosticat cu hernie sportivă.

Fotbalistul român trebuia să se întoarcă pe teren înainte de Crăciun după cum anunțase tehnicianul Veljko Paunovic. Echipa din Championship a spus că jucătorul de 24 de ani va merge la tratament la o clinică specializată din Germania.

https://twitter.com/TalkReading/status/1338981653495107592/photo/1


Meciul Dinamo – CFR Cluj va fi arbitrat de Marius Avram

UPDATE, 16 decembrie, ora 16:04 / Arbitrul Marius Avram va conduce la centru meciul Dinamo București – CFR Cluj, care se va disputa, joi, 17 decembrie, de la ora 20:30, în etapa a 14-a din Liga 1.

Avram va fi ajutat la cele două linii de Vladimir Urzică şi Mircea Orbuleţ. Rezervă va fi Viorel Flueran, iar observator Eduard Dumitrescu.

Tot joi, dar de la ora 17:30, are loc meciul Sepsi OSK – UTA Arad, care va fi arbitrat de Horia Mladinovici. El va fi ajutat de Daniel Mitruţi şi Alexandru Vodă. Rezervă va fi Vlad Baban, iar observator Augustus Constantin.


Oostende și-a dat afară după o petrecere clandestină

UPDATE, 16 decembrie, ora 16:00 / Clubul Oostende a anunţat rezilierea cu ”efect imediat” a contractului portarului Fabrice Ondoa, căruia i se reproşează că a organizat o petrecere la locuinţa sa, în ciuda restricţiilor legate de pandemie.

Potrivit BBC, KV Oostende, ocupanta locului 9 în campionatul Belgiei, a denunţat ”comportamentul egoist şi iresponsabil” al lui Fabrice Ondoa. Potrivit clubului, în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţia din Oostende a fost chemată la o petrecere nocturnă, unde se aflau peste zece persoane în apartamentul lui Ondoa, încălcând astfel protocolul anti-corona.

Fotbalistul s-a apărat şi a spus că este ”scandalos” că a fost anunţat de măsuri prin ”avocat”, fără să fi discutat cu conducerea clubului. ”Nu am organizat nimic şi sigur nu a fost un ‘lockdown party ‘”, a declarat Ondoa. El a venit la Oostende în 2018 de la FC Sevilla.


Romain Grosjean a fost operat la mâini

UPDATE, 16 decembrie, ora 15:57 / Pilotul de Formula 1 Romain Grosjean a anunţat că se simte bine, după ce a fost operat la mâna strângă ”pentru curăţarea unei răni” la ligamentul afectat în urma accidentului său de la Grand Prix-u Bahrainului.

Într-o postare pe reţelele de socializare, pilotul francez a menţionat că a suferit o intervenţie şi la mâna dreaptă, pentru o accidentare contractată la începutul anului 2020. ”Mâine voi fi un alt om”, a declarat Grosjean.

Romain Grosjean a scăpat doar cu arsuri la mâini din gravul accident de la Marele Premiu al Bahrainului, la care monopostul său s-a rupt şi a luat foc.

ADVERTISEMENT